Meg akarták venni Egyiptomban Bódi Guszti feleségét, ennyi tevét kínáltak érte

Bódi Margó
Vágólapra másolva!
Bódi Margó lenyűgözte az egyiptomi férfiakat, többen meg is vették volna, egyelőre azonban a férj ellenállt az üzleti ajánlatoknak - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

Bódi Guszti a pihenés mellett azzal a céllal utazott a piramisok földjére, hogy elkényeztesse a feleségét, így minden Margó kénye-kedve szerint történt - írta a lap.

Az első 4-5 napot szántuk a lustálkodásra, utána pedig belevetettük magunkat a programokba. Tevegeltünk, quadoztunk a sivatagban, és Margó Jeepet is vezetett. Úgy ment, mint a Szállító! Nagyon ügyes volt, egyszer sem fulladtunk le, nem sodródtunk ki, pedig a sivatag kellős közepén, a buckákon mentünk – áradozott a büszke férj, ám akkor még nem tudta, hogy

majdnem egy tucat férfivel kell megküzdenie a feleségéért.

Ennyi teve nincs a világon!

Úgy tűnik, nem csak legenda, hogy az arab férfiak előszeretettel üzletelnek az állataikkal, főleg, ha egy csinos nő megszerzéséről van szó. Bódiék esetében is ez történt, ugyanis Margó szépsége annyira lenyűgözte a helyieket, hogy a világ összes tevéjét odaadták volna érte. Persze, Guszti ezt az üzletet élből elutasította.

Margó egy egzotikus csaj, úgyhogy nem lepődtünk meg, hogy lépten-nyomon meg akarták őt venni - mondta a férj.

de mondtam, hogy az én feleségemet a világ összes tevéjéért sem adnám oda. Ennyi teve nincs a világon - mondta a lapnak a zenész.