Pápai Joci: Nem tudok magam és az ösztöneim ellen menni

Sztárban Sztár leszek!, TV2, műsor, televízió, tv, tévé, interjúnap, 2023.10.03., Pápai Joci
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! első élő adásával október 7-én, szombaton jelentkezik a TV2, de nem kell sokáig izgulniuk a nézőknek. Vasárnap a második élő adással folytatódik a csatorna népszerű műsora, mivel egy nyitóhétvégével készülnek. Négy mester: Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka csapataiból kerül majd ki a győztes. Pápai Joci az Origónak adott interjújában elmondta, rendkívül büszke a versenyzőire, akik közül mindegyikben látja a potenciális győztest.
Vágólapra másolva!

Pápai Joci az Origónak azt mondta, mindig a megérzéseire hallgat, amikor döntenie kell.

A versenyzők, mestereik és Tilla izgatottan várják az élő adásokat Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Van egy belső hang, amit nem is nagyon tudok megmagyarázni.

Mindig így választok. Ezt talán a szívem diktálja, egyszerűen nem tudok magam és az ösztöneim ellen menni" – mondta az énekes, aki azt sem bánja, ha vannak még feladatok a szereplőkkel.

Amikor érzem a csiszolatlanságot a versenyzőkben, és majd egyszer valamikor beüt az őserő. Nem tanult énekelni, de úgy megszólal szívből, hogy magával ragad a természetessége. Amikor a versenyzőknek csak a tehetségük van és a lelkületük, ez a legszebb és a legtisztább pillanatok egyike" – magyarázta Pápai Joci. Nem szeretett volna senki kiemelni sem a múltból, sem a mostani versenyzői közül, mint mondta, mindenkit ugyanúgy szeretne támogatni.

Pápai Joci jól tudja, micsoda tétje van egy-egy megmérettetésnek Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Mindig szkeptikusan kezdjük a válogatókat, de egy igazán remek évadot tudhatunk magunk mögött. A fiatalokban benne van az az erő, ami talán a jövőjüket is meg tudja változtatni. Most egy kicsit komplexebben akarom csinálni a feladatomat, mint korábban" - részletezte.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Olyan mester akarok lenni, aki középen áll, lojális és ugyanannyi segítséget nyújt mindegyik versenyzőjének. Az összes előadom nagyon színes és nagyon különleges hanggal rendelkezik, látom bennük az aktuális győztest" - mesélte.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az énekesnek a TV2 berkein kívül is rengeteg feladata van, de nem bánja.

Óriási színpadokon léptem fel, nagyon-nagy a közönségem. Boldog vagyok, nem kívánok mást az életemben, csak ugyanilyen éveket, mint ezek most."