Megszólalt Matthew Perry családja: ezt mondják a tragédiáról

Matthew Perry
Vágólapra másolva!
Az 54 éves korában tragikus körülmények között meghalt Matthew Perryt szülei mellett öt testvére gyászolja.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 54 éves korában meghalt Matthew Perry kanadai-amerikai színész, aki az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. Perryt a jakuzzijában találták holtan, és pont ott készült az utolsó fotó róla. Miközben a rendőrség már átvizsgálta a Jóbarátok sztárjának Los Angeles-i otthonát, ahol különböző gyógyszereket is találtak, a közösségi oldalán folyamatosan nő a kedvelések száma az utolsó fotóján, a rajongók lájkokkal fejezik ki gyászukat.

Forrás: AFP/Getty Images/Dilip Vishwanat

Matthew Perry apja, a 82 éves John Bennett Perry is a helyszínre sietett, akárcsak az édesanya, Suzanne Perry, férje Keith Morrison társaságában. Fotókat itt talál róluk. Most egy közleményt is kiadott a család.

Mindannyian olyan sokat jelentettetek neki, és nagyra értékeljük a szeretet hatalmas kiáradását" – olvasható a család közleményében.

Matthew Perryt a szülei mellett öt testvére gyászolja.

Nyilvánosságra került a Matthew Perry házából indított utolsó telefonbeszélgetés, amit a megtalálása után rögzítettek. A Jóbarátok sztárját megtaláló asszisztens a 911-es segélyhívót tárcsázta, amint meglátta, mi történt.