Ijesztően viselkedett G.w.M, Kulcsár Edinát a sírás kerülgette

G.w.M
Vágólapra másolva!
Érthetetlen dolgok történnek a videójukban.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, pénzért árulja G.w.M és Kulcsár Edina a magánéletét. A volt szépségkirálynő arról számolt be nemrég, hogy férje egyrészt súlyos depressziótó szenved, másrészt fül-orr-gégészeti problémái vannak, ami miatt kórházba is került. A részletekről is mesélt az új, fizetős csatornán elárulta, mennyire megijesztette G.w.M rosszulléte, aki erős szédüléssel is küzdött; volt, hogy össze is esett. Most a rapper is üzent, azt ígéri, hamarosan visszatér. Erről itt olvashat hosszabban.

A rapper most először szólalt meg a témával kapcsolatban, az Instagramon üzent: "Rengetegen írtatok a napokban. Egyelőre magamat szeretném újraépíteni (mentálisan, lelkileg)... Egy tuti, hogy a mélységekből tudtam magaslatokba repülni gyerekkorom óta, szóval ha érkezni fogok, mind zeneileg, mind személyesebb dolgokkal (könyv, stb.), azokról tudni fog az ország, viszont még időt kérek. Barátkozom az állapotommal, de elindult bennem már valami. Szeretlek titeket! Hamarosan visszatér a King Kongotok!"

G.w.M Forrás: Instagram/G.w.M

"Aggasztónak találom, hogy a vasárnap este felkerült részben a férje egészen ijesztően viselkedik. A felvételen nevetve mondja a kamerába, hogy hajnali egy óra elmúlt, Edina a nappaliban 'elájult' a fáradtságtól, és ott alszik a kis Amarával. A képsorokon aztán látszik, ahogy a kisbaba villózó neonfényben próbál aludni, miközben az épp feldobott állapotban lévő édesapja bömbölteti a zenét, majd közli Edinával, hogy pakoljon, mert azonnal utaznak Németországba" - mondta a Blikknek Kulcsár Edina egy ismerőse.

"Látszik, hogy semmi kedve Németországba utazni az éjszaka közepén. Teljesen ki van merülve, a videó további részében látszik a szemében a szomorúság és az, hogy többször is azzal küzd, nehogy elsírja magát. A vasárnap felkerült felvétel elején már egyébként is volt egy őszinteségi rohama,

Azt is elmondta, hogy Márk bipoláris, amit a viselkedése alapján nem is vitatok, mert állandóak a hangulatingadozásai: egyszer fent van, egyszer lent. Edina próbál alkalmazkodni, de láthatóan kezd az ereje végére érni. Nem tudom, meddig bírja még" - tette hozzá.