Meglepő dolog derült ki Tóth Gabi barátjáról

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi és barátja, Papp Máté Bence nyár óta alkotnak egy párt, de az énekesnő nem sok részletet árult el a barátjáról. Nemrég együtt léptek fel a Sztárban sztár leszek! színpadán, ahol Tóth Gabi legújabb dalát adták együtt elő. A férfiról nem sokat lehetett eddig tudni, most érdekes dolog derült ki róla.
Vágólapra másolva!

Rengeteg támadás érte Tóth Gabit és új párját, a 29 éves táncost, akit sokan a Fricska táncegyüttes tagjanként ismertek meg, a kapcsolatuk miatt. Az énekesnő azonban kitart Papp Máté Bence mellett, hiszen szemmel láthatólag nagy közöttük az összhang. Ahová teheti, elkíséri barátját, de a táncos is sokat támogatja a színpadon is Tóth Gabit.

Most kiderült, hogy civil foglalkozása szerint Papp Máté Bence valójában tanár egy református lányiskolában. A táncos a II. kerületi Baár-Madas Református Gimnázium, Általános Iskola és Diákotthon egyik tanára, ahol néptáncot oktat különböző korosztályoknak 2014 óta. Most a szalagavatóra is felkészítette őket, majd az azt követő bulin is részt vettek Tóth Gabival - írja a Bors.

Papp Máté Bence és Tóth Gabi előadása Forrás: TV2