Rengeteg ordibálás után megvannak a Párharc kiesői

Stohl András a Párharc c. műsorban
Vágólapra másolva!
Távoznak ugyan a műsorból, de még egy valakit segíthetnek a következő játékban.
Vágólapra másolva!

Gáspár Bea és Győzike esett ki a november 28-i adásban, de még egy valakit segíthetnek a következő játékban. Videón Stohl András bejelentése:

A játék egy pontján mindenki egyszerre kiabált, Gáspér Bea úgy sikítozott, mint akit nyúznak:

Gáspárék már a feladat ismertetésekor is összevesztek: Gáspár Bea sokkot kapott a feladattól, Győző viszont új erőre kapott:

Mint korábban írtuk, a Párharcban, kamerák előtt csúnya vitát folytatott Gáspár Bea és Gáspár Győző, a tavalyi Ázsia Expresszben is voltak nagyon durva veszekedéseik. Azonban a mostani minden eddigin túltett, ugyanis Gáspár Bea zokogva, üvöltve hagyta faképnél férjét a Párharc egyik feladata után.

Nemrég pedig kiderült, hogy egy páros esküvőt tervezget. Salander Dorina és Provoda Jodes az Exatlonban jöttek össze, jelenleg a Párharcban versenyeznek együtt. "Magyarországon tartjuk majd meg a nagyon közeli jövőben, de egyelőre még szervezés alatt van" – mondta Salander Dorina. Ő a műsorban azt a kérdést kapta, hogy hány nővel feküdt le a vőlegénye előtt. Provoda Jodes előbb egy becsült számot mondott a szerkesztőknek, később viszont menyasszonyával az oldalán osztott-szorzott - komoly eredmény született, erről itt olvashat.

Náluk impulzívabb párost alkot Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél, most például azon veszekedtek, milyen becenéven szólítják egymást. Erre a kedves kérdésre Stohl András három opciót mondott (szivi, baba, kincsem), ennek a vége az elrontott válasz volt, majd egy káromkodás: "Mi a f.szt mondasz babát? Soha az életben nem hívtuk egymást így!" - kiabált a több valóságshow-t (Nagy Ő, Farm VIP) megjárt Tuvic. Erről itt írtunk korábban.