Molnár Ferenc Caramel: Hívtak már karamellának, makarelnek

Molnár Ferenc Caramel
Molnár Ferenc Caramel
Vágólapra másolva!
Bár már lassan 20 éve kezdődött el Molnár Ferenc 'Caramel' zenei karrierje, sokszor még ma sem tudják pontosan a művésznevét. Az énekes a Magyarország, szeretlek! játékosaként idézte fel az egyik legkülönlegesebb átkeresztelésének történetét.
Vágólapra másolva!

A Duna zenés vetélkedője vasárnap este a 2000-es és 2010-es évek slágereivel hangolta a nézőket a Csináljuk a fesztivált! következő, szombati adásának zenei évtizedeire. Vágó Bernadett piros csapatában Pásztor Ádám színész, valamint Mehringer Marci és Szirtes Dávid énekesek igyekeztek a zenés-játékos feladványok során a zöld csapat fölé kerekedni.

Hasonló céllal állt fel Miller Zoltán zenész egysége is a NOX oszlopos tagjával, Péter Szabó Szilvivel, a Romantic énekesnőjével, Kunovics Katinkával és Molnár Ferenc 'Caramellel'. Az énekes humorosan megjegyezte: megünnepli, hogy jól konferálták fel a műsorban.

Forrás: [email protected]/Mate Krisztian

Az előadót közel húsz évvel ezelőtt ismerhette meg az ország, becenevéből lett művésznevét azonban azóta sem sikerült maradéktalanul megjegyezni.

A Magyarország, szeretlek! kiváló énekeseinek és zenekarának köszönhetően olyan dalok hangoztak el a 2000-es ás 2010-es évekből, mint a Fiestától Bonita, Lolától a Hallja meg a világ, a Crystal Két utazója, valamint az Emlékszem (vagy...) című sláger a ByeAlex és a Slepptől, és a Meggyfa Horváth Tamástól. Ezt a korszakot idézi meg szombaton este a Csináljuk a fesztivált! adása is, amelyben magyar slágerek, sosem látott, lenyűgöző produkciók és hazánk közkedvelt sztárelőadói várják a nézőket. A zsűritagok, vagyis Korda György és Balázs Klári, Janza Kata, Frenreisz Károly, Feke Pál és Nagy Bogi a stúdióban ülő közönség segítségével keresi az évszázad magyar slágerét.

Csináljuk a fesztivált! – szombatonként 19:35-től a Dunán. Magyarország, szeretlek! – vasárnaponként 19:45-től a Dunán.

Forrás: [email protected]/Mate Krisztian