Nem maradt bőre Sharon Osbourne-nak, 450 millió forintot költött plasztikára

94th Annual Academy Awards Elton John Viewing Party - Arrivals Horizontal GALA RECEPTION HEADSHOT
British personality Sharon Osbourne attends the 30th annual Elton John AIDS Foundation 94th Oscars Viewing Party in Los Angeles, California on March 27, 2022. (Photo by Michael Tran / AFP)
Vágólapra másolva!
Több mint egymillió angolt font ment beavatkozásra, felhagy ezekkel.
Vágólapra másolva!

Az X Factor egykori zsűritagja számos műtétet esett át, zavarta a kora, az öregedés: többek között volt szemöldökfelvarráson, zsírleszíváson, mellplasztikán, hasplasztikán, fenékfelvarráson. Volt egy elrontott arcplasztikája is, ami miatt az egyik szeme magasabbra került, mint a másik, és egy évig tartott, mire helyrehozta. A 71 éves nő, a rocker Ozzy Osbourne felesége, aki rengeteg tévésműsorban, show-ban, realityben szerepelt, most elárulta, hogy felhagy ezekkel.

Sharon Osbourne bőre már nem bírja tovább Forrás: AFP/Michael Tran

"Elég volt. Feladtam minden beavatkozást. Egyébként sem tudnék már sok arcplasztikát végezni, mert már nem maradt annyi bőr, amit feszíteni, húzni és vágni lehetne. És nem fogok több töltőanyagot magamba fecskendezni, botoxoltatni sem megyek" - közölte.

Sharon Osbourne legalább 1 millió angol fontot költött plasztikára Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Amy Sussman

Sharon Osbourne bevallotta, hogy egy vagyon ment a műtétekre, több mint egymillió font fölött lehet az összeg, amit a testére költött. "Soha életemben nem spóroltam... Amikor felnőttem, az emberek arra törekedtek, hogy milliomosok legyenek. Most már milliárdosok akarnak lenni" - magyarázta.

Sharon férje, a legendás Ozzy nemrég az egészségi állapotáról beszélt, miután év elején lemondta az összes tervezett koncertjét, köztük budapesti fellépését. A Black Sabbath volt frontembere, a Grammy-díjaz zenész idén arról is beszélt, hogy Parkinson-kórt is diagnosztizáltak nála. Újabb képein a zenész már teljesen felismerhetetlen.