Veszekedéstől volt hangos karácsonykor a magyar tévésztár háza

Török Lívia
Vágólapra másolva!
Az Exatlonból ismert Török Líviát 46 ezren követik: most kitett egy karácsonyi kép mellé egy sírósat is, jelezve, hogy sokaknál csak a felszín, nem a teljes valóság amit kifelé mutatnak - ők például sokat veszekedtek.
Vágólapra másolva!

Török Lívia az Exatlon egyik kedvelt szereplője volt a TV2-n, heteken át minden hétköznap este képernyőn láthattuk. Most egy szokatlanul őszinte posztot tett ki, mert szerinte nem csak a jót, a rosszat is meg kell mutatni néha. A poszt lapozható.

Török Lívia őszintén írt arról, hogy vannak nagy veszekedéseik Török Lívia, Instagram

"Az elmúlt években nagy divat lett úgy tenni, mintha a karácsony mindeneki számára olyan nagyon boldog lenne, úgy előadni magunkat és beállítani a képeket, mintha minden tökéletes lenne, ezzel méginkább felerősítve a szorongást azokban, akiknek nehezen telik az ünnep, de higgyétek el, nagyon sok családban nem telik olyan önfeledten ez a pár nap. Nálunk sem. Minden adott ahhoz, hogy szép Karácsonyunk legyen, mégis a köztünk lévő különbségek miatt állandóan veszekszünk - írta.

"Nehéz ezeket az ellentéteket félretenni, nem is mindig sikerül, és akkor robban a bomba, de próbálunk túl lendülni és békében együtt tölteni az ünnepet. Az első kép nálam is a kötelező beállított 'tökéletes' fotó, a második pedig az ezt megelőző valóság, mikor már aznap a századik veszekedés után sírva félre vonultam a szobámba. Egy szó mint száz, kitartást mindenkinek, és békés, boldog karácsonyt kívánok!" - tette hozzá. Alább a poszt: