Gyászol Szorcsik Viki, sosem lesz már felhőtlen a karácsonya

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
Két éve, két nappal karácsony előtt örökre megváltozott Szorcsik Viki élete. Imádott öccse hosszú, fájdalmas betegeskedés után meghalt. A színésznő azóta minden nap gondol a testvérére, igyekszik feldolgozni a felfoghatatlant.
Vágólapra másolva!

A TV2 sztárja mindig nagyon szerette az adventi időszakot, a készülődést, a ház díszítését, a finom illatokat. De amióta elvesztette öccsét két éve december 22-én, az ünnep már másról szól.

- Ez mindenkinek nagyon nehéz, de egy szülőnek eltemetni a gyermekét, az szerintem a legkeményebb. Ezt már nem lehet visszacsinálni, ezzel együtt kell tudni élni. De ilyenkor, amikor közelednek az ünnepek, mindenki egyre lelkesebb, hogy mindjárt együtt az egész család... De a mi családunkból már mindig hiányozni fog valaki! - mondta Szorcsik Viki, akinek az öccse 37 évesen halt meg.

Viki sokáig hibáztatta magát azért, hogy tehetett volna érte még többet. Azóta minden este imádkozik érte és a bocsánatát kéri, hogy nem tudott neki segíteni.

Szorcsik Viki Youtube, Palikék

A színésznő azt is elmesélte, hogy náluk a fadíszítés mindig közös program volt szenteste napján. Persze mivel hárman voltak testvérek, mindig ment a vita, ki rakja fel a csúcsdíszt:

- Mindig gyönyörűen feldíszített hatalmas karácsonyfánk volt, apuék miattam most megint díszítenek. Tavaly úgy volt könnyebb mindenkinek, hogy a nővéreméknél voltunk, akinek gyermekei vannak, nekik már más hagyományaik vannak. Most leszünk újra ott együtt, ahol utoljára az öcsém boldog volt. Én idén nem tervezek mást, csak anyuékkal lenni. Megyünk majd ki Béla sírjához, szomorú, de megpróbáljuk ezt elfogadni, nem tehetünk mást - mondta a Borsnak Szorcsik Viki.