Így ismerkedik a Nagy Ő után Jákob Zoltán

Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Miss World magyarországi nemzeti versenye, sajtónyilvános casting, Lexington Loft, 2023.04.15.
Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
A legutóbbi Nagy Ő, Jákob Zoltán sajnos nem járt sikerrel a műsorbeli választottjával, Hajnal Bettinával, két hónappal ezelőtt jelentették be, hogy szakítottak. A nőre azóta rátalált az újabb szerelem, azonban a milliárdos üzletembernek nehezebb dolga van, most elárulta, milyen hatással volt a magánéletére az, hogy sokan megismerték őt a társkereső műsorban.
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltán a szakítás után is leszögezte, hogy nem keresi görcsösen a szerelmet, úgy gondolja, hogy az eljön, ha jönnie kell. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne ostromolnák a nők, de az egykori Nagy Ő most más dolgokra koncentrál, sőt, azt is elmondta, hogy számára nehezebb a műsor után ismerkedni, ugyanis hátrányból indul a hétköznapokban.

Jákob Zoltán nem keresi görcsösen a szerelmet, szerinte most nehezebb számára megtalálni az igazit Forrás: Jákob Zoltán/Instagram

Tudni vélik, hogy számomra mi teszi őket vonzóvá, mind a külsejük, mind pedig a belső értékeik tekintetében. Persze részben kiismerhettek, hiszen valóban magamat adtam A Nagy Őben, de azért remélem, hogy bőven vannak még rétegeim, amiket nem láthattak, hiszen furán érezném magam, ha mindössze pár hét alatt kiismerhetővé váltam volna a nézők, és főleg a nők számára" - kezdte Jákob Zoltán, aki még szokja ezt az új helyzetet és egyre nagyobb népszerűséget, amit a műsor hozott számára.

Nem arról van szó, hogy sokkal többen próbálnának megismerkedni velem, bár hogy őszinte legyek, azóta sem olvasom a különböző platformokra érkező üzeneteket, így nincs pontos képem arról, hogy hány hölgy ír rám ismerkedési céllal. Az viszont tény, hogy ha itthon vagyok, valahogy jobban kiszúrom a kíváncsi tekinteteket, különös tekintettel a csábító pillantásokra. Most viszont, a korábbinál is élesebbre kellett állítanom a radaromat, hogy kiszúrjam, ha valakinek mögöttes szándék rejlik a kedvessége mögött.

- mondta kissé viccelődve a Borsnak Jákob Zoltán, aki ettől függetlenül sem keresi görcsösen a szerelmet, egyáltalán nem bánkódik, hogy így alakult az élete. Elmondása szerint most inkább lányaira és az üzletre koncentrál.

Jákob Zoltán inkább a családjára és az üzletre fókuszál jelenleg Instagram - Jákob Zoltán