Nehézségekkel küzd Caramel és felesége

Caramel és a felesége, Szilágyi Szilvi
Vágólapra másolva!
Végre teljesülhetett Molnár Ferenc Caramel és felesége, Szilágyi Szilvia nagy álma, ugyanis régóta vágytak egy nagy családi házra. Ezt egy véletlen folytán meg is találták tavaly, el is kezdték a felújításokat, de nem várt gondjaik támadtak időközben.
Vágólapra másolva!

Már 2015 óta él boldog házasságban Caramel és Szilágyi Szilvi, akiknek két közös gyerekük, egy kislány és egy kisfiú is született a kapcsolatból. Ezért sem meglepő, hogy nyugodtabb környezetet kerestek a család számára, így Budapesttől nem messze vettek egy családi házat, amiről úgy gondolták, hogy nagy álmuk teljesült.

Eredeti terveik szerint már tavaly beköltöztek volna, de csúsztak a munkálatok, így csak nemrég döntöttek úgy, hogy bár még zajlanak a munálatok, ők már beköltöznek az új otthonba, de nem volt túl jó ötlet.

Aztán a második napon mindkét gyerkőc lázas és beteg lett... de mégis iszonyú hálát és boldogságot érzünk, hogy itt tartunk. Jövő hétre, remélem, már minden teljesen kész lesz, mert mi már teljesen készen vagyunk" - panaszolta az énekes felesége az Instagram-odalán.

A képek között lapozhat: