Opitz Barbi újból kibékült erőszakos barátjával

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Opitz Barbi nemrég bevallotta, hogy újra szerelmes, azonban magánéletéről többet nem árult el. Nemrég azonban kiderült, hogy ismét egy párt alkotnak erőszakos exével.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi szerelmi élete eléggé viharos volt az elmúlt években. Többször szakított barátjával, Serleg Alberttel, azonban egy rövid mosolyszünet után mindig rendezték a kapcsolatukat. Úgy tűnt, hogy az utolsó szakításuk végleges, azonban az énekesnő nemrég elárulta, hogy újra van férfi az életében, azonban a magánéletéről nem kívánt bővebben nyilatkozni.

"Igen, van barátom, de egyelőre a magánéletemről nem szeretnék bővebben beszélni. Annyit mondhatok, hogy számomra akkor igazán vonzó egy férfi, ha feltétel nélkül szeret, ha egyben a barátom is tud lenni. Az is fontos, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok és ne akarjon megváltoztatni. Ezek mellett olyan fontos szavakat tudnék még felsorolni, mint az empátia és az együttérzés" - mondta akkor.

Egy közeli barátja azonban elárulta, hogy Opitz Barbi ismét együtt van exbarátjával, Serleg Alberttel, aki korábban állítólag elrabolta, és erőszakosan viselkedett vele. 

"Barbi most nagyon boldog, és én is bízom benne, hogy ezúttal máshogy alakul az élete Alberttel. Annyit kértem tőle, hogy vigyázzon magára, és saját magát helyezze az első helyre. Nem tudom, hány felvonása lesz még ennek a szerelmi történetnek, nekem csak annyi a fontos, hogy Barbi jól érezze magát és ne sérüljön. Egyébként most kiegyensúlyozottnak és vidámnak tűnik, remélem, ez így is marad" - fejtette ki.

Nos úgy tűnik, hogy igaza volt az ismerősének, ugyanis a két fiatal együtt jelent meg egy filmpremieren, ráadásul még közös kép is készült róluk. A fotók is azt igazolják, hogy az énekesnő és párja között minden rendben van, és boldogok együtt - derült ki a Promotions cikkéből.