Kiderült az igazság Hunyadi Donatella és Bődi Dénes kapcsolatáról - videó

Hunyadi Donatella
Vágólapra másolva!
Hunyadi Donatella Bődi Dénes oldalán mutatkozott be tavaly a Dancing with the Starsban. A két fiatal között nagy volt a vonzalom, így nem csoda, hogy többen azt állították, hogy a valóságban is egy párt alkotnak.
Vágólapra másolva!

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes között nagy volt a összhang a Dancing with the Stars táncparkettjén és azon kívül is. Bár tagadják, hogy szerelem szövődött volna köztük, több olyan fotót osztottak meg a nyilvánossággal, amin kétségkívül látszik, hogy nagy közöttük a vonzalom. Sőt a színpadon még egy csók is elcsattant, azóta pedig többen azt állítják, hogy a valóságban is egy párt alkotnak.

Hunyadi Donatella azonban most pontot tett a találgatások végére, és elmesélte, hogy mi az igazság.

"Mi csak barátok vagyunk. Szerintem ami a színpadon volt közöttünk, az az összhang, abból adódóan boronáltak minket össze. Mi ezen indig csak mosolyogtunk" - mesélte. 

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes a kiesés után sem szakította meg egymással a kapcsolatot, folyamatosan beszélnek.

"Folyamatosan kerestük egymást. A kapcsolat folyton megmaradt. Nem maradt el a kommunikáció, írtam neki, hogy tök ügyes volt, ha valahol megjelent" - vallotta be a férfi a Mokkában. 

A fiatal lány hozzátette, hogy rengeteget köszönhet a táncosnak, aki az életének egy fontos állomásában is részt vett, így különösen fontos volt számára, hogy a műsor után is megmaradjon közöttük a jó viszony.

A páros legközelebb a Tina Turner emlékkoncerten lép fel.