Követhetetlen szakítások és békülések: újra együtt van T. Danny és Kecskés Enikő?

Kecskés Enikő
Kecskés Enikő
Vágólapra másolva!
T. Danny első nagy szerelme volt Kecskés Enikő, így nem véletlen, hogy a szakítás nagyon megviselte a zenészt. Bár korábban nyíltan beszélt arról, hogy véget ért a párkapcsolata, több gyanús is jel is mutatott arra mostanában, hogy újra együtt vannak - úgy tűnik, se együtt, se külön nem érzik jól magukat. Nem ők az egyetlen sztárpár, akiknek követhetetlenné vált a magánélete, több magyar sztár ragadt már bele hosszú időre hasonló kapcsolatba.
Vágólapra másolva!

Kecskés Enikő és T.Danny

T. Danny pár nappal ezelőtt ismerte be a nyilvánosság előtt, hogy hivatalosan is véget ért Kecskés Enikővel való kapcsolata. Az énekest megviselte a szakítás, ugyanis a modell volt élete nagy szerelme, és nehezen tudja feldolgozni a történteket. 

A szerelem megvan, a lány nincs. Harcolok én a magam módján. Sok mindent nem árulok el róla, de előbb magammal kell megvívnom néhány csatát...

Hülye vagyok, hülye voltam..." - magyarázta nemrég egy tévéműsorban. Korábban is úgy tűnt, hogy nagyon hullámzó a kapcsolat, vélhetően nem ez volt az első, és nem is az utolsó szakításuk.

A Redditen pár nappal ezelőtt néhány rajongó megosztotta, hogy a fiatalok ismét kibékülhettek, ugyanis egy szemtanú látta őket együtt kocsikázgatni a Károly körúton. Még egyik fél sem erősítette meg, hogy T. Danny erőfeszítései tényleg célba értek-e, és ismét egy párt alkotnak-e, de többen észrevehették, hogy a modell a rapper autójából posztolt képet a közösségi oldalán.

 

Opitz Barbi és Serleg Albert

Opitz Barbi szerelmi élete eléggé viharos volt az elmúlt években, már követni sem lehetett, hogy együtt vannak-e vagy épp összevesztek. Többször szakított barátjával, Serleg Alberttel, azonban egy rövid mosolyszünet után mindig rendezték a kapcsolatukat. Úgy tűnt, hogy az utolsó szakításuk végleges, azonban az énekesnő nemrég elárulta, hogy újra van férfi az életében.

A magánéletéről nem kívánt bővebben nyilatkozni, de nagyon valószínű, hogy megint az exével alkot egy párt. Egy közeli barátja a lapoknak elárulta, hogy Opitz Barbi ismét együtt van Serleg Alberttel, aki korábban állítólag elrabolta, és erőszakosan viselkedett vele.