Megszólalt egy rokon Katalin hercegné súlyos állapotáról

Katalin hercegné
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Katalin hercegné egészségügyi állapotáról nagybátyja nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Min ismert, A walesi hercegné még januárban került kórházba, mivel egy hasi műtéten esett át.  10-14 napot a klinikán kellett töltenie a komoly beavatkozást követően, azóta állapota fokozatosan javul. Bár már visszatért az otthonába, a lábadozás miatt egy ideig nem tud megjelenni nyilvános eseményeken

Állapotáról őrült elméletek láttak napvilágot a közösségi médiában, többen azt állították, hogy rákos,. A brit királyi család szűkszavú közleménye szerint a hercegnének hasi műtétje volt, ez azonban sokak számára nem bizonyult elég információnak.

Most a hercegné nagybátyja, Gary Goldsmith beszélt unokahúga állapotáról egy valóságshow-ban. A hírek szerint Katalin hercegnét nagyon felzaklatta az egészségére vonatkozó megjegyzések, már árulásnak érzi, amit nagybátyja tett. Eddig minden családtag és érintett nagyon ügyelt arra, hogy semmilyen információt ne osszon meg az állapotáról, azonban ezt Gary Goldsmith nem tartotta tiszteletben. Minden bizonnyal jó szándék vezérelte, azonban Jennie Bond királyi szakértő úgy gondolja, hogy ezzel átlépett egy határt, és megbántotta a királyi családot - írja a Mirror.