Teljesen átlátszó felsőben mutatta meg hatalmas melleit Stana Alexandra - képek

Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Elképesztő formában van Stana Alexandra, aki szemmel láthatóan túl van már a Meggyes Dáviddal történt csúnya szakításon. A TV2 sztárja az utóbbi időben egyre szexibb fotókat mutat magáról a közösségi oldalain, most egy teljesen átlátszó, sokat láttatni engedő felsőben mutatta meg formás alakját és hatalmas melleit.
Vágólapra másolva!

Nemrég azzal okozott botrányt Stana Alexandra, hogy közös fotót posztolt exe, Meggyes Dávid volt feleségével, Horváth Grétával, akivel kiderült, hogy elég jó viszonyban vannak az utóbbi időben, és kiderült, hogy sok közös van bennük. Bár sokan nem nézték jó szemmel a két nő találkozóját, őket ez egyáltalán nem zavarta.

Ezt is tudta fokozni, ugyanis még nagyobb döbbenetet okozott, amikor a Dancing with the Stars táncosnőjéről és volt férjéről, Köcse Györgyről került elő egy friss videó, melyen együtt táncolnak. Stana elmondta, hogy a történtek ellenére is megmaradt kettejük jó kapcsolata, egyfajta barátság, emiatt nagyon szerencsésnek gondolja magát.

Úgy tűnik, Stana Alexandrának sikerül rendezni a sorait az utóbbi időben, szakítása óta egyre boldogabbnak tűnik, amit szexi képeken is megmutat a követőinek. Legutóbbi fotóin teljesen átlátszó, fekete felsőben pózolt a kamerának, melyen keresztül jól látszódnak a táncosnő hatalmas, formás mellei.

A képek között lapozhat: