Szívszorító - írta Nánási Pál Ördög Nóra új fotója mellé

Ördög Nóra
Ördög Nóra
Fotó: Ördög Nóra / Instagram
Vágólapra másolva!
"Sajnos mostanában keveset láttam Őt, mert sokat dolgozik. Ha látom, akkor így néz ki, munka közben. Szívszorító gyönyörűség" - írta Nánási Pál, aki a gyerekekkel épp a Fülöp-szigeteken van Ördög Nóra mellett.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a TV2 idén újra műsorára tűzi közönségkedvenc kaland-realityjét, az Ázsia Expresszt. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő szuperprodukció forgatása már elkezdődött a Fülöp-szigeteken, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget.

Az ázsiai kalandban ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a nem mindennapi kalandnak az Ázsia Expressz sztárpárjai: a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende.

A szereplők érkezéskor még készítettek egy utolsó képet vagy videót, majd elvették tőlük a telefonjaikat és pénzüket is. Krausz Gábor és Mikes Anna pedig megosztotta, hogy ezentúl admin fogja kezelni a közösségi oldalaikat. 

Nánási Pál is a helyszínen van a gyerekekkel, ő többet lenne a feleségével, de belátja, hogy munka van. "Sajnos mostanában keveset láttam Őt, mert sokat dolgozik. Ha látom, akkor így néz ki, munka közben. Szívszorító gyönyörűség" - írta a friss képe mellé.