Újabb meglepő részleteket árult el házassága válságáról Király Viktor

KirályViktor
KirályViktor
Vágólapra másolva!
Nemrég ünnepelte 40. születésnapját Király Viktor, aki már családjával ünnepelhette a nagy napot. Egy évvel ezelőtt azonban még ő sem gondolta volna, hogy rendeződnek a dolgok közte és felesége, Király-Virág Anita között. Az énekes újabb megdöbbentő részleteket árult el a házassága válságáról és arról, hogyan igyekszik helyrehozni a megromlott kapcsolatát.
Vágólapra másolva!

Mint korábban mi is írtuk, sokáig válságban volt Király Viktor és felesége házassága, tavaly nyáron még el akartak válni egymástól, hiába küzdöttek a házzaságukért, úgy tűnt, minden hiába. Majd sokakat meglepett, amikor a válás bejelentése után hirtelen úgy tűnt, hogy mégis kibékültek, ugyanis tavaly októberben együtt utaztak el. Most legújabb fotóik is azt bizonyítják, megérte küzdeni a kapcsolatért, ugyanis az énekes negyvenedik születésnapját már együtt töltötték, és úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben közöttük.

 

Anita tényleg mindent megtett, hogy szuper szülinapom legyen, bár én nem szeretem a meglepetéseket amúgy.

Először szervezett nekem egy utat egy zeneszerző barátomhoz, akivel nagyon szeretek együtt dolgozni, volt is egy közös dalunk, ami megjelent Bob Sinclair-rel. Ezt azért imádtam, mert két napig csak a zenéléssel foglalkoztam, semmi mással. Aztán mikor hazaértem, Anita mondta, hajnalban indulunk. Kérdeztem, hová már megint? Azt mondta, csak üljek be a kocsiba, átértünk Szlovéniába, ahol a gyönyörű tengerparti várost már régóta szerettük volna megnézni. Ott van egy fancy wellnesshotel, ami szintén régi közös álmunk volt" - kezdte az élménybeszámolót Király Viktor, aki végre kettesben tudott ünnepelni feleségével, Király-Virág Anitával. Most újabb részleteket is elárult arról, valójában miért ment majdnem tönkre a házassága, és hogyan tudták ezt helyrehozni.

Még nem akarom elszólni magamat, még mindig óvatosan fogalmazok, de fél éve vagyunk együtt újra. Azt hiszem ennek így kellett lennie, kellett az, hogy egy bizonyos ideig külön legyünk.

Mindkettőnknek rá kellett jönnünk, hogy ha nem vigyázunk, akkor ennek tényleg vége lesz, elveszítjük egymást. Lehet, főleg nekem kellett ez, hogy jobban becsüljük egymást. Nem tudom, hol csúszott el, de az utolsó időben már nem adtuk meg a kellő becsületet, tiszteletet a másiknak, mint ahogy nem fordítottunk elég időt, figyelmet a kapcsolatunkra. Csak eléldegéltünk egymás mellett. Szóval áldás volt, hogy így történt, mert erősebbek lettünk, sokkal jobban megbecsüljük, amink van! Ez fontos, már nem vagyunk tinédzserek, van egy gyermekünk, az 1 év 3 hónap alatt, amíg külön voltunk, rájöttünk, hogy nem akarjuk ezt elveszíteni! Nem azt mondom, hogy most mindig szent a béke, de dolgozunk rajta!" - magyarázta a Borsnak Király Viktor, aki így a negyvenet betöltve valami újabb nagy dobáson gondolkozik a zenei karrierjében is, de további részleteket nem árult el arról, hogy pontosan mit is tervez.