Horvátország
ÉLŐ
Albánia

Falatnyi, csipkés melltartóban mutogatja melleit Schobert Lara - képek

Vágólapra másolva!
Egyre többet mutat magából Schobert Lara.
Vágólapra másolva!

Schobert Lara újra szingli, de úgy tűnik, cseppet sem unatkozik focista barátja nélkül: most épp Montenegróból jelentkezett egy albumnyi képpel. Egyelőre nem árulta el, hogy kivel ment el egy újabb külföldi útra, de a fotók egy részén fehér, csipkés melltartóban látható - szemmel láthatóan nagyon szexi szettet választott az egyik este programjukra.

Egy ideje megint egyedül van

Mint írtuk, Schobert Lara szakított tíz évvel idősebb barátjával, a Kazinbarcika SC futballistájaként ismert Szekszárdi Tamással. A lány arról is beszámolt, hogy újra Budapesten él a szüleinél, bár egy most nyilatkozó ismerőse szerint már két hónapja külön élnek korábbi párjával.

Már tavaly, karácsony környékén is szétmentek.

Akkor aztán adtak egy új esélyt a kapcslatnak, de belátták, hogy ez nem fog működni köztük, főleg azután, hogy Tamás Kazincbarcikáról Pécsre költözött. Ez tette be a kaput igazán... Márciusban már nem is voltak együtt, a legjobb tudásom szerint" – idézett egy bennfentes informátort a Bors.

Ezek szerint Schobert Lara és Szekszárdi Tamás kapcsolatát a távolság emésztette fel, bár a lány hivatalosan nem osztott meg túl sok konkrétumot: "Nehéz erre most választ adni, mert elég nehéz napokat éltem meg... De tudom, hogy ez az én évem lesz, és 

hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle, és hogy erősebbek legyünk!

Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni és menni előre! Nincs megállás" – magyarázta a szakítás körülményeit, majd azt is kijelentette, hogy nem tervezi a visszaköltözést Kazincbarcikára: csak akkor utazik, ha valamilyen fellépés vagy edzés miatt hívják, hiszen ottani tanítványait sem akarja cserbenhagyni.

Már a családalapítás is szóba került

Schobert Lara és Szekszárdi Tamás kapcsolata valószínűleg csúnya véget ért, legalábbis a lány egyik korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzése erre utalt: egy igazán dühös hangvételű, szakítós zenét osztott meg, ami a csalódásról mellett arról szólt, hogy soha többé nem akarja látni volt barátját. Egyelőre nem tudni tehát, pontosan mi történt köztük, de úgy tűnik, nem maradt meg a jó viszony sem.

Valószínűleg az is megviselte Schobert Larát, hogy teljesen a kazincbarcikai életre rendezkedett be, de az mégis véget ért – neki pedig újra kell kezdenie a szülői házban. Már a családalapítást sem tartotta pedig kizártnak, nemrég még a születendő gyerekei nevén gondolkodott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről