Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kibékülhetett T. Danny és Kecskés Enikő

T. Danny, Kecskés Enikő
Fotó: Bors
Vágólapra másolva!
T. Danny és Kecskés Enikő két éjszaka is ugyanarról a helyről posztoltak, meglehet, hogy megint együtt vannak.
Vágólapra másolva!

T. Danny és Kecskés Enikő talán újra egy párt alkot, legalábbis erre utalnak újabb posztjaik a közösségi oldalakon. Az énekes és a modell két egymás utáni éjszakán is ugyanarról a helyszínről posztoltak, egy alkalommal például mindketten az operaházban tartózkodtak – vette észre a Ripost.

Mindez persze lehet véletlen is, maradhatott esetleg közös társaságuk is a szakítás után – azonban az sem elképzelhetetlen, hogy újra összejöttek, tekintve, hogy korábban is amolyan se vele, se nélküle kapcsolatban voltak, illetve folyamatosan egymással foglalkoznak, nyilvánosan üzengetnek a másiknak.

Sokáig titkolták a kapcsolatukat

A Zsákbamacska műsorvezetője és az Ázsia Expresszben is látott (volt) barátnője sokáig titkolták a kapcsolatukat, de aztán a T. Danny nagykoncertjéről szóló dokumentumfilmből már egyből az derült ki, hogy együtt is élnek, még csókolóztak is a kamerák előtt.

Kecskés Enikő aztán a Dancing with the Stars felvételein is rendre megjelent, miközben T. Danny a döntőig menetelt, harmadikként estek ki Lissák Laurával. A műsor felvételének szüneteiben gyakran lehetett látni, hogy T. Danny és Kecskés Enikő ölelkeznek, fotók is készültek róluk.

A szerelem megvan, a lány nincs"

mondta már a szakítás után T. Danny a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban, mint kiderült, Kecskés Enikővel volt az első komolyabb kapcsolata. Nem csoda, hogy nehezen tudja elengedni a lányt, akivel a szakításukról dalszövegeket is írt – ez azonban nem esett jól a modellnek.

"Ez az album a végleges szakításunk előtt íródott. Ez egy értékelő, hogy milyen pár vagyok, vagy hogy ő mit érez irántam, és nem jó hallani ezeket a dolgokat. Nehéz volt. Nagyon beszédesek a szövegek. Nem volt túl szép tőle ilyen szövegeket írnia, és az embereket is hergelni ellenem" – nyilatkozta Kecskés Enikő Lakatos Levente műsorában.

Én sok mindent megbocsátottam, de vannak azok a dolgok, amiket már nem lehet.

Habár nem akartam elhagyni, de nem nagyon hagyott más választást. Szerintem ahhoz kettő felnőtt ember kell, hogy egy kapcsolat működjön, és itt szerintem nincs kettő felnőtt ember ebben a sztoriban" – magyarázta korábban.

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről