A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Döbbenetes dologtól retteg Hajdú Péter

Vágólapra másolva!
Hajdú Péter nemrég interjút készített a gyönyörű színésznővel Eva Mendes-szel, azonban a műsorvezető elárulta, hogy rettegett a beszélgetés előtt.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, magyar reklámfilmet forgatott Eva Mendes, ennek kapcsán pedig Amszterdamban interjút is adott Hajdú Péternek.  A műsorvezető mögött hatalmas rutin van, azonban bevallotta, hogy rettegett a nagy találkozás előtt, ugyanis életében először angolul beszélgetett egy világsztárral.

"Nagyon féltem, megmondom őszintén. 18 évesen tettem le angolból a nyelvvizsgát, főiskolán pedig német volt az első nyelvem, és spanyolból is van középfokú nyelvvizsgám. Szóval fel kellett elevenítenem. 

Ott volt a zabszem a fenekemben 

- mesélte Hajdú Péter, aki elégedett lehet a végeredménnyel, ugyanis a színésznő megtapsolta őt az interjú végén. 

Egyébként azért volt nekem nehéz, mert ő amerikai angolt beszél, és nagyon kellett figyelnem. 

Mondtam neki az elején, hogy bocsánat, ha nem lesz jó, és el is mondja az interjú végén, hogy szabadkoztál, de tök jó volt. Jó fej volt nagyon egyébként" - vallotta be. 

Eva Mendes köztudottan odafigyel az egészségére, naponta sportol, hidratál és az életéből már teljesen kiiktatta a műanyagokat. A kubai-amerikai színésznő éppen ezért mondott igent egy magyar felkérésre. Mendes június közepétől egy új, magyar, aludobozos víz arcaként lesz látható. 

Megkérdeztem tőle, hogy mi lenne, ha egy PET-palackkal ülnék a kezemben, mire azt felelte, hogy felállna és elmenne.

 Leonardo DiCaprio, Jason Momoa és ő az, akik ennyire elhivatottak. Mendesnek fontosabb volt az, hogy mi a márka, mi a termék, mint a pénz" - hangsúlyozta Hajdú Péter a Mokkában. 

Eva Mendes visszatér Hollywoodba?

 A színésznő arról is beszélt, hogy a hivatalos visszavonulása ellenére visszatérne-e Hollywoodba.

Eva visszavonult, hivatalosan is abbahagyta a filmezést.

Hollywoodban folyamatosan azt találgatják, hogy visszatér-e.

Az a kérdés a filmes világban, hogy a Randiguru 2-t elvállalná-e. Mivel senkinek nem adott interjút azóta, ezért most nálunk hangzik el a válasz: szereti Will Smitht, de ha visszatérne, csak a férjével forgathatna, ha lenne persze egy jó forgatókönyv" - mesélte Hajdú Péter. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!