A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Külseje miatt gúnyolódnak a terhes Kulcsár Edinán

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina is kezdi megelégelni, hogy ismertelenek alázzák meg a közösségi médiában a megjelenése miatt, a minap egy hosszabb bejegyzést is írt erről.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Kulcsár Edina és G.w.M hamarosan újabb gyerekáldás elé néznek, ugyanis az egykori szépségkirálynő és a rapper közös fiukat várják, aki előreláthatólag augusztusban születik meg. A párnak már van egy közös kislánya is, aki májusban múlt egyéves, ezért is lepett meg sokakat, hogy újabb gyereket vállaltak. A bejelentésük óta folyton faggatják őket a közösségi oldalaikon, ők pedig nagyon élvezik azt, hogy újra a figyelem középpontjába kerültek. 

Azonban nemcsak az ártatlanul kíváncsiskodó követőikkel kell szembenézniük, hanem a rajtuk gúnyolódó felhasználókkal is, akik az utóbbi időben nem kímélik az egykori szépségkirálynőt. Legutóbb egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban indult el egy beszélgetés Kulcsár mostani külsejéről, a bejegyzést közzétevő felhasználó és még sokan mások is nagyon csúnya szavakkal illeték.

G.w.M & Kulcsár Edina
G.w.M és Kulcsár Edina második közös gyereküket várják, a kisfiú hamarosan megszületik
Fotó: Instagram/G.w.M / Instagram/G.w.M

Ezért a pokolra jutok, de percek óta annyira nevetek az új realityrészekből ezeken a kivágott képeken

- írta egy videóból kivágott, előnytelen képhez a bejegyzés tulajdonosa, ami után elindult a gúnyolódás az egykori szépségkirálynő külsején.

Ez a lény váltig állítja, ha jól tudom, hogy ő 0-24-ben olyan 'csodásan gyönyörű', mint a fészappolt képein, a 3 réteg fészappolás után

Miközben azt is állítja, hogy azok szemernyit sincsenek szerkesztve, az a nyers valóság - írta egy másik felhasználó.

Inkább egy Orkra hasonlít

 - volt, aki egyáltalán nem fogta vissza magát a megfogalmazásnál, de sokan felháborodtak azon, hogy egy terhes nő külsején gúnyolódnak, és vita alakult ki a bejegyzés alatt.

"De komolyan, mennyire unalmas lehet annak az élete, akinek egy videóból random kivágott arc a humor netovábbja” - vágott vissza a posztolónak valaki.

Nekem se a kedvencem, de ettől a rosszindulattól már elfogott a hányinger.

Főleg, hogy ilyen random képeken, fejeket vágva senki nem a legelőnyösebben néz ki" - vette védelmébe Kulcsár Edinát egy másik felhasználó, és még sokan írták, hogy túlzás, ami művelnek a csoportban.

A minap Kulcsár Edina is ezek miatt fogalmazhatta meg hosszabb bejegyzését, mert bár azt állítja, nem foglalkozik a rosszindulatú kommentelőkkel, valószínűleg már ő is nehezen viseli, hogy negyedik terhessége miatt ennyi kritikát kap az elmúlt időkben.

Mindenki azt hiszi, hogy a saját helyzete a legnehezebb. Alapvetően, szerintem (valahol) ebben mindenkinek igaza is van, hiszen azt mondják, hogy Isten csak annyi terhet ad, amennyit el is bírunk, így mindenkinek a saját terhe a legnehezebb.

Meg egyébként is, honnan tudnánk, hogy milyen terhei vannak a másiknak? Hiszen az esetek többségében mindenki csak a jót meri mutatni és a jóról beszél. Ha pedig éppen valaki megosztja másokkal a lelki problémáit, vívódásait, akkor meg ,,ugye” panaszkodik az adott illető" - fejtegette hosszasan gondolatait, és szemmel láthatólag nem volt jó hangulatban a bejegyzéshez mellékelt fotóján sem - írja a Ripost.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!