Fétisekről beszélt az Exatlon bombázója - videó

Vágólapra másolva!
Az Exatlon Hungary sztárja a műsor után pankrátornak állt, majd pofonosztó versenyen is elindult. Izmos testalkatát sok férfi szereti, sőt gyakran különleges kéréssel fordulnak a fiatal nőhöz.
Vágólapra másolva!

Szabó Franciska a TV2-n látott Exatlon Hungary sztárja, heteken át volt képernyőn: körülötte mindig történt valami, nem bírt veszíteni, folyamatosan hajtotta, motiválta a társakat, eléggé megosztó személyiségként emlékeznek rá a nézők. Úgy tűnt, meg is nyerheti a versenyt, de egy súlyos sérülés miatt idő előtt haza kellett utaznia. Maradhatott volna itthon, tévés celebnek, edzőnek, de az USA-ba ment, ott egyre sikeresebb pankrátorként. Nemrég egy pofonosztó versenyen is indult, ott akkora ütést mért a riválisára, hogy az előbb lefejelte az állványt, majd összerogyott.

Franciska azonban nemrég hazaköltözött, az okokról pedig most először mesélt. 

"Hetente kellett mennem infúzióra, be lehet menni wellness-központba és adnak vitamint infúzión keresztül. De úgy voltam vele, hogy nem élhetek így. 

Meg apu lebetegedett, nincs olyan túl jó állapotban, akkor határoztam el, hogy visszajövök 

- mesélte a pankrátor, aki szakmájából adódóan rengeteg olyan férfival találkozik vagy olyan üzenetet kap, ami még őt is megdöbbenti. 

"Én továbbra is verem a férfiakat. 

A férfiaknak különböző típusú fétisei vannak, van, aki csak azt akarja, hogy lefojtsam, van, aki azt – az nagyon durva –, hogy a tökeit rugdossam. 

Neki az a fétise. Van, aki azt akarja, hogy cipeljem. Felkapom a nyakamba. Van, amit bikiniben csinálok, annál jobban nem vetkőzöm. Nekik ez szexuális, de nem felnőttfilm, vagy ilyesmi. Én nem csinálok semmiféle szexuális aktust, de neki az okoz orgazmust, hogy megnézi, hogy én megverek egy férfit" - magyarázta a TV2 sztárja, akinek már öt hónapja van barátja

"Mindent tud rólam, MMA-zik, egy nagyon intelligens srác. Látja az egészet, hogy ez nem egy életre szól, hogy pont egy olyan szakaszában vagyok az életemnek, hogy még mindig hajtanom kell. Látja, hogy próbálok előbb-utóbb majd kiszakadni.

 Viszont ő is meg tudná adni azt a hátteret, hogy bármikor kiszálljak, ha úgy van, hogy családalapítás. 

De én kértem, hogy ezt még hadd éljem ki. Most az európaiak nagyon ki vannak éhezve rám, nem fojtottam le őket már három éve, úgyhogy kell csinálnom egy európai túrát" - árulta el a Palikék Világa by Manna című műsorban.

Hozzátette, hogy azért is tud ilyen jól verekedni, mert korábbi kapcsolatában több pofont is kapott. 

Voltam több bántalmazó kapcsolatban, ha kapok egy pofont, az triggerel, és elönti a sz*r az agyamat

 - zárta a gondolatait. 

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!