Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Díjnyertes kerek fenekét mutogatja a 24 éves bombázó - képek

Vágólapra másolva!
A 24 éves orosz sztár a közösségi oldalán gyakran mutogatja tökéletes, kerek fenekét, amivel megőrjíti a férfiakat.
Vágólapra másolva!

Anya Pokrov 1999. december 15-én született egy kis oroszországi Volgográd városban. Édesanyja szerette volna, hogy híres legyen, ezért már kiskorától járt ének-és táncórákra, tehetsége pedig kiemelkedő volt az egyébként jó tanuló lánynak. A középiskola elvégzése után színházi rendezés tanult az egyetemen, azonban nem ebben a szakmában tudott végül kiteljesedni. 

20 évesen Moszkvába költözött. A szülők támogatták lányuk választását, mert megértették, hogy egy vidéki városban kevesebb lehetőség van, mint egy nagyvárosban.  Beválogatták őt a Dream Team House tiktoker egyesületbe, innentől kezdve pedig ő lett Oroszország egyik legnépszerűbb sztárja. A valóságshow-ban több mint 10 blogger él egy fedél alatt, videókat készítenek, és megosztják azt a közönségükkel, ezzel pedig tovább nő a követőjük száma. A siker nem szállt azonban Anya fejébe, ugyanis nem feledkezett meg a szüleiről, akiknek értékes ajándékokat vett, szerette volna ugyanis meghálálni a támogatásukat. 

Édesapjának például egy drága autót vett, míg anyját egy szentpétervári utazással lepte meg.

A fiatal lány mindig kreatív volt, sok érdekes ötlete van, ezért regisztrált annak idején a TikTok-ra, ahol a mai napig rendszeresen oszt meg különféle tartalmakat. Az orosz sztár keveset beszél a magánéletéről, viszont azt lehet tudni, hogy volt egy kapcsolata, azonban a férfi féltékeny volt a rajongókra, ezért szakítottak. 

Évekkel később elárulta, hogy ismét rátalált a szerelem Arthur Babich oldalán, párja pedig gyakran feltűnik Anya videóiban is - írja a Salve Music. 

A fiatal lány bár nem szingli, imádja mutogatni magát, ezért a közösségi oldalain gyakran látható bikiniben, vagy merészebb ruhákban, a nyaralása alkalmával pedig rengeteget meztelenkedett a tiktokker. 

A 25 éves bombázó képeit ön is megnézheti, lapozzon tovább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről