Feltűnően szórja a pénzt L.L. Junior, így akarja meghódítani a fiatal barátnőjét

L.L. Junior, Dárdai Blanka
Vágólapra másolva!
Válása óta semmi sem drága L.L. Juniornak, főleg, amióta újra kibékült 18 évvel fiatalabb szerelmével, Dárdai Blankával, akit feltűnően el akar kényeztetni. Bár nem tudni, hogy Körtvélyessy Kingával végül hogyan sikerült rendezniük a nagy ellentétet és a pénzügyi helyzetüket, valószínűleg sok milliójába került a rappernek a békesség. De ő ezt sem bánja, azóta is feltűnően szórja a pénzt, valószínűleg így akar imponálni fiatal barátnőjének.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior súlyos milliókat fizethetett ki volt feleségének, Körtvélyessy Kingának, akivel tavaly sikerüt pontot tenniük a házasságuk végére, de egyáltalán nem volt zökkenőmentes a válásuk, rengeteg botrány, nyilvános vita és veszekedés után rendezték a kapcsolatukat. A tárgyalás után jó kedvűen léptek utcára, sokan azt gondolták, hogy talán ki is békülhetnek és újrakezdhetik a kapcsolatukat. Végül a rapper mégis a fiatal énekesnővel, Dárdai Blankával békült ki a sokadik szakításuk után, akit azóta a luxuséletvitelével igyekszik meghódítani.

L.L. Junior már a békülésük előtt is szórta a pénzt, legfeltűnőbb a méregdrága Rolls-Royce, ami jelenleg százmillió forint körül mozog, erre cserélte a 15 milliós Bentley-jét, amit egykor az álomautójaként emlegetett. Ezenkívül folyton drága új ruhákban látni a rappert, mióta kibékült Dárdai Blankával, akit most újra elvitt Dominikára nyaralni, de nem akármilyen körülmények között.

A rapper egy német légitársaság, a Condor Airbus A330neo típusú gépén ülve fotózkodott, melyen jól látható, hogy a méregdrága, állítható üléssel rendelkező, fülkeszerű helyeket foglalták le az útra. Ezekhez az ülésekhez tartozik egy speciális utazókészlet, pizsama, sőt pezsgő és élelem is. A luxushlyek ára fejenként nagyjából félmillió forint csak egy útra, így a szerelmesek kiutazása nagyjából egymillióba kerülhetett L.L. Juniornak, akit nem érdekel a pénz, ha fiatal barátnője boldogságáról van szó - írja a Bors.

A képek között lapozhat: