Meztelen képei miatt őrjöng Taylor Swift

81st Golden Globe Awards - Arrivals PMCARC Event Entertainment Live Event Awards Show Arrivals Red Carpet Step and Repeat Golden Globes Horizontal
Taylor Swift at the 81st Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 7, 2024 in Beverly Hills, California. (Photo by Tommaso Boddi / Golden Globes / Golden Globes via AFP)
Vágólapra másolva!
Mesterséges intelligencia segítségével készültek meztelen fotók és szexképek Taylor Swiftről, aki nagyon dühös, jogi lépéseket is fontolgat.
Vágólapra másolva!

Taylor Swiftről amerikaifoci-témájú szexképek jelentek meg több közösségi oldalon, az egyik poszt egyedül az X-en 45 milliós megtekintést ért el, amíg le nem szedték – vagyis a világon rövid idő alatt is rengetegen láthatták a kompromittáló felvételeket.

A gond ezzel főleg az, hogy a képeket mesterséges intelligencia segítségével generálták, az énekesnő nemcsak a közlésükhöz, de a készítésükhöz sem adta sem a nevét, sem a testét.

Taylor Swift az idei Golden Globe-gálán Forrás: Golden Globes via AFP/Golden Globes 2024/Tommaso Boddi

Egy Swifthez közeli forrás szerint az énekesnő tajtékzott, amikor tudomást szerzett a képekről, jogi útra is terelheti az ügyet, ha az ügyvédei úgy tanácsolják. "Egy dolog egyértelmű: ezek a mesterséges intelligencia által generált hamis képek sértők, kizsákmányolók, és Taylor beleegyezése és tudta nélkül készültek" – mondta az informátor a Daily Mailnek.