Újabb részletek derültek ki a műtétje után Király Viktor állapotáról

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, sürgősen meg kellett műteni Király Viktort, aki elárulta, egy ideje halogatta ezt a beavatkozást, ami már elkerülhetetlen volt számára. A zenész bevallotta, hogy problémája már az Ázsia Expressz idején is fennállt, és sokszor akadályozta őt a feladatok elvégzésében, most már a mindennapi munkájára is hatással volt, így most döntött úgy, hogy megoperáltatja magát. 
Vágólapra másolva!

Újra jelentkezett a közösségi oldalán Király Viktor, aki korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben számolt be állapotáról és betegsége részleteiről. A zenész tegnap délután elárulta, hogy régóta bal oldali lágyéksérve van, ami miatt már egyre nagyobb fájdalmai voltak.

- magyarázta bejelentkezésében Király Viktor, aki még az este folyamán bejelentkezett a követőihez, hogy tudassa, minden rendben ment.

Király Viktornak már az Ázsia Expresszben is fájdalmai voltak Forrás: TV2

Ma reggel már meg is szólalt az állapotáról, megmutatta, hogy nagyon jó kezekben van, és azt is elárulta, hogy mennyi időbe telik, mire valóban felépül és visszatérhet a színpadra.

- kezdte videójában Király Viktor, aki elárulta, hogy azért természetesen adódtak nehézségei, mert lábra állni csak segítséggel tudott, két ember segítségével jutott el a mosdóig, mivel fájdalmai voltak és még vannak is, de ilyenkor ez természetes.

Egy követője kérdésére válaszolva elárulta, hogy a teljes felépülése hat hét, viszont ágyhoz kötve csak egy hétig lesz, de addig szigorúan ágynyugalmat rendelt el az orvosa. Király Viktor a videóban köszönetet mondott a sok aggódó és támogató üzenetért is, már nagyon várja, hogy újra visszatérhessen a stúdióba és zenélhessen.

Király Viktort sürgősen meg kellett műteni, egyre rosszabbodott az állapota Forrás: Király Viktor Instagram