Hatalmas melleit és meztelen hasát mutogatja Horváth Gréta - képek

Horváth Gréta
Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Egyre többször mutatja meg magát hiányos öltözetben Horváth Gréta, aki válása óta rengeteget fogyott, és szinte plasztikafüggő lett. Házassága Meggyes Dáviddal 2022 elején ért véget Stana Alexandra miatt, de azóta a táncosnő is szakított a férfival. Horváthra is újra rátalált a szerelem, mégsem tud leállni a külsejének változtatásával. Sokak szerint már kórosan sovány, legújabb fotója láttán szóvá is tették neki.
Vágólapra másolva!

Hatalmas fogyása és plasztikai műtétei óta folyton mutogatja magát Horváth Gréta, aki a melle után az orrát, majd a hasát is megműtette, száját is hialuronsavval tölteti fel. Mindeközben egyre vékonyabb, ami sokaknak szemet szúrt, a kommentelők szerint már túlzásba viszi az önsanyargatást.

Horváth Gréta legújabb merész fotói sem arattak osztatlan sikert, melyen Disney hercegnőként pózol. A Jázmin hercegnő által ihletett merész szettből szinte mindene kilátszik, a falatnyi haspóló alatt szemmel láthatóan melltartót sem viselt. Persze a nemrég plasztikáztatott hasát is megmutatta, amire úgy tűnik, hogy nagyon büszke, azóta ontja magáról a szexi képeket a közösségi oldalán, valószínűleg ezzel is volt férjét, Meggyes Dávidot akarja bosszantani.

- írta egyik követője a felvételek alá.

Aránytalan minden, a ruha felső, az arcod, a hajad, minden... Ez nem te vagy. Nem is értem, hogy nem látod. Mondom ezt úgy, hogy mindig is kedveltelek" - írta egy másik kommentelő kissé visszafogottabb stílusban.

A képek között lapozhat: