Napi 65 Malév-járat a téli menetrendben

Vágólapra másolva!
A Malév téli menetrendje a nyári-téli időátállással egyidőben, október 29-én lép hatályba és ettől az időszaktól kezdve naponta 65, heti átlagban 465 menetrendszerinti járatot üzemeltet a cég - jelentette be a légitársaság csütörtökön.
Vágólapra másolva!

A magyar nemzeti légitársaság 34 ország 50 városába repül, a székmegosztási (code-share) megállapodásokkal együtt pedig 39 ország 71 városába közlekednek járatai.

A téli menetrendben a tavalyinál két héttel korábban, november 15-étől indul a Malév bangkoki járata, amelynovemberben heti két alkalommal, decembertől pedig már heti három járattal közlekedik.

Az Európán belüli menetrendben napi öt járatot indítanak Amszterdamba és Londonba. Ez utóbbi a British Airways brit légitársasággal székmegosztási megállapodás keretében üzemel. A Malév Temesvárra is sűríti járatainak számát és október 29-től napi két Malév gép repül az erdélyi városba. A nyári szezonális célállomásokra - Dubrovnik, Split, Burgasz és Malaga - a téli menetrendben nem repül a légitársaság.

A magyar légitársaság ugyanakkor megtartja a nyári menetrendben heti két járattal sűrített Tel Aviv-i járatainak számát, így továbbra is heti kilenc alkalommal közlekedik az izraeli fővárosba.