Rosszul járt a részeg turista

Thaiföld turista verekszik
Vágólapra másolva!
Az alkohol bátorrá tesz. Az alábbi videón látható dél-koreai turistára ez a megállapítás biztosan igaz, ám vakmerősége balszerencsével párosult.
Vágólapra másolva!

A felvételen balra látható férfi a thaiföldi tengerparti üdülőhely, Pattaya egyik bárja előtt szólalkozott össze a bukósisakot viselő motortaxissal. A sofőr 200 bahtot (1800 forint) követelt, amelyet az utas elfelejtett megfizetni. A dél-koreai férfi ráadásul a bárnak is tartozott 1500 bahttal (13 200 forint).

A videón jól látszik, hogy a turista igyekszik megütni és megrúgni a sofőrt, aki egy ideig védekezik, majd egy állra elhelyezett, jól irányzott ütéssel leteríti adósát. A bár vendégei és az utcai járókelők nagy ovációval fogadták a KO-t.

Kattintson a képre a videóért! Forrás: Youtube/SpringNews

A dél-koreai férfi körülbelül három percig feküdt eszméletlenül. Vérző orrát jéggel kezelték a bár alkalmazottai, egy foga pedig odaveszett. A turistát később hazakísérték a szállodájába, majd másnap kifizette a tartozását a bárnak, hogy elkerülje a vádemelést - írja a Daily Mail.

Mi lett a mosolyok földjéből?

Thaiföld egyébként sokat változott az elmúlt években. A turisták számának növekedésével egyre több a súrlódás a helyiek és a látogatók között. A valaha a mosolyok földjének nevezett országot ellepte az erőszak, a bűnözés és a rendőri korrupció – áll egy nemrég megjelent könyvben. Ráadásul Thaiföld már korántsem az az olcsó ország, amelynek korábban el volt könyvelve. Egy balul sikerült thaiföldi nyaralásról itt számoltunk be.

Szavazzon!

Ön szerint a taxisofőr helyesen cselekedett?