Jennyvel teljes a létszám

Vágólapra másolva!
Jenny 22 156 szavazatot gyűjtött össze az utolsó beszavazó show-n, így ő költözhetett be tizennegyedikként a Villába. Pandorán és Marcsin kívül minden lakó a tizennyolc éves fodrász lányt várta.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Fotógaléria: Klikk a képre!

Jenny Győrből érkezett és 2 500 000 forintot ajánlott fel, hogy tizennegyedikként beköltözhessen a Villa lakói mellé. A tizenkilenc éves lánynak két diszkótulajdonos és egy éttermes segített összehozni a nyerő összeget, mondván, kiköltözése után sztárvendégként felléphetne majd náluk. Jenny igent mondott, már csak azért is, mert híres énekesnő szeretne lenni. Ebben édesanyja is maximálisan támogatja, sőt, az alapötlet is tőle származik. Ismerősei szép, kedves, társaságkedvelő lánynak tartják, aki nagyon jól táncol, szereti, ha őszinték vele és különösen féltékeny típus. Édesanyjának megígérte, ha bejut a Villába, megtanul főzni. "Szavazzatok rám, ha szeretnétek egy talpraesett, őszinte kedves lányt!" - mosolygott a kamerába végül.

Forrás: RTLKLUB

Anek ugyancsak 2 500 000 forintot ajánlott fel a játék kedvéért, hogy végre kiszakadhasson az unalmas, bár jó hangulatú tárgyalásokkal tarkított hétköznapokból. A körmendi kereskedelmi igazgató és barátai együtt találták ki, hogy Anek licitáljon, sőt, a kezdő licitet kilencen dobták össze a kedvéért annak reményében, hogy majd saját kulcsot kapnak a nyereménylakáshoz. "Pihenésre vágyom, küldjetek el szabadságra, szavazzatok be!" - kérte a nézőket a harmincegy éves vállalkozó, aki barátságos, közvetlen, jó kedélyű embernek tartja magát. Anek úgy érezte, Tamásnak már becsületből is végig kellett volna csinálnia a beszavazót. "A mai világban az a furcsa, ha valaki nem különleges, tiszta, egyszerű, természetes. Én ilyen vagyok és várom a szavazatokat." - buzdította a nézőket.