Anett lelkizik

Vágólapra másolva!
Anettnek ma jó napja van, alig bír magával. Ez abban nyilvánul meg, hogy különösen sokat beszélget Pandorával saját magáról és a többi lakóról.
Vágólapra másolva!

"Ma reggel éreztem először, hogy jól érzem magam itt!" - osztja meg gondolatait Anett Pandorával. A két lány kedvesen parolázik egymásról és a többiekről. "Sokat köszönhetek a Csabinak, ő mondta, hogy ne nyávogjak, legyek önmagam. Hallgattam rá, és most sokkal jobb" - Pandora kifejti, hogy beköltözése óta már kétszer is megváltozott, de Anettel ellentétben ő nem tudott meg új dolgokat saját magáról, mert nagyon jól ismeri már önmagát. Közben Marcsi is leül az asztalhoz, de inkább eszeget, nem nagyon folyik bele a beszélgetésbe, amely most már a szavazatoknál tart: kinek mennyi a szavazata volt, milyen volt a beszavazó show, milyenek voltak az első napok.

Forrás: RTLKLUB

Ágica vezetésével, Szilvi és Leo közreműködésével közben készül az ebéd. Rádió helyett énekelgetnek, néha Leo is beszáll, ha már a főzéshez nem nagyon tud hozzászólni. Készségesen álldogál a pultnál, segít, amiben lehet, és kérdéseket tesz fel. Morgolódik a konyhai rendetlenség miatt: "Mindenkinek takarítania kellene maga után, mert most úgy élünk, mint a disznóólban." Szilvi egyetért, Ágica nem tartja ezt olyan fontosnak.

Forrás: RTLKLUB

A lányok a teraszon folytatják a laza csevejt: "Mióta bejött megállás nélkül hajakat csinál" - Jennyről ennyit, aki most is a fürdőszobában dolgozik. Leo a következő a terítéken, Pandora elárulja, ő nem beszélget olyanokkal, akikhez nincs kedve. Példaként Leót hozza fel. Anett csak annyit jegyez meg, a fiú mindenbe beleszól. A rövid kitérő után visszakanyarodnak kedvenc témájukhoz, saját magukhoz: kiderül, Pandora elégedetlen magával, Anett pedig a lány minden felvetésére közhelyekkel reagál. Jól érzik magukat.