Jenny fodrászata

Vágólapra másolva!
Míg az őslakók pihennek, Jenny egész nap meg nem áll. Hol Marcsi haját szárítja, hol a fiúkét nyírja. Fáradtságra panaszkodik, de csak dolgozik.
Vágólapra másolva!

A kiadós ebéd után elpilledtek a lakók, Szilvi és Frenki a hálószobában, a többiek a nappaliban heverésznek. Leo és Ágica példamutatóan mosogat és pakol a konyhában, Jennyt pedig alig látni a többiek között. A Villa legfrissebb lakója a fürdőszobában töltik legtöbb idejét, de nem saját magával, hanem lakótársaival foglalkozik: az elmúlt három napban szinte mindenkinek rendbe hozta a frizuráját. Ma reggel Marcsi hajával kezdte a műszakot, majd Csaba haját nyírta Tommyboy szakmai segédletével. Jenny közben azért halkan bevallja, kicsit több alvásra lenne szüksége.

Forrás: RTLKLUB

Az őslakók közül csak Leo és Tommyboy tartja a frontot, mindenki más szundikál egy kicsit. "Az a lényeg, hogy ne unatkozzam, mert attól bekattanok" - panaszkodik Ágicának, de hiába, az imádott nő is leheveredik a kanapéra. A két fiú nem nagyon találja a közös hangot, csak keresgélik a beszélgetés témáját, de nem megy.

Forrás: RTLKLUB

Katka már felébredt a szendergésből, a zuhanyzó Jennyt szórakoztatja, aki a kilói miatt aggódik: "Majd tornázunk egy kicsit, meg ugrálunk." A fodrászlány most saját hajával foglalkozik, és esze ágában sincs pihenni. Katka viszont rögtön felajánlja segítségét, így fél órára ő lesz a Villa fodrásza.