Felemás lakoma

Vágólapra másolva!
Elkészült a lakoma, a lakók körülülik az asztalt, és fintorogva kóstolgatják az ételt. Kinek a tejbegríz, kinek a leves nincs ínyére.
Vágólapra másolva!

Pandora - tőle egyáltalán nem megszokott módon - órákig a tűzhely mellett állt, hogy elkészítse a sötét oldal belsőségből készült lakomáját. Marcsi már főzés közben fintorgott, és bejelentette, egy falatot sem eszik az ételből. Lassan fogy az ebéd másik problematikus pontja, a gyógyvíz is, amelynek elfogyasztásáig senki nem hagyhatja el az asztalt. A jóknak - főleg Leónak - meg a tejbegríz nem ízlik, többen szívesebben ennének már valamilyen húsételt.

Forrás: RTLKLUB

A kínos estebéd képei

Frenki és Pandora feladata, hogy Segalt a többiek segítségével kiközösítsék, egyelőre sehol sem tart. Bár a lakók kerülik a miskolci fenegyereket, az egyetlen hatásos módszer, hogy egyszerűen levegőnek nézzék, még nem jutott eszükbe. Segal egyáltalán nem érzi magát kellemetlenebbül, úgy tűnik, neki szinte mindegy, hogy ki, mikor, hogyan foglalkozik vele.

Forrás: RTLKLUB

A délután nagy kérdése, hogy mi bántja Szilvit. Párjával alig váltanak szót, de - saját maguk és a többiek érdekében - jobb is, ha nem teszik. Szilvi Ágicának elpanaszolta, ez a kapcsolat végérvényesen tönkrement. Az is kiderült, az ex-táncosnő komoly lelki problémákkal küszködik egy titokzatos harmadik miatt:
Szilvi: Te voltál már úgy, hogy fekszel valaki mellett, és megkérdezi, hogy hazamenjen-e? Csak mert úgy érzi, hogy felesleges?
Ági: Ezek vannak most benned, ugye?
Szilvi: Igen. Meg az, amikor utoljára beszélhettem vele telefonon.
Ági: Velem ugyanez volt, addig a percig, amíg be nem jött ide valaki hasonló.
Szilvi: Neked gyengébbek voltak az érzelmeid.