Csókszor csók

Vágólapra másolva!
Kiderült, Csaba szinte az összes nőnemű lakóval csókolózott a buliban, de a részletekre nem emlékszik. Más is így van ezzel.
Vágólapra másolva!

A tegnap esti buli egyes részletei nem tiszták a lakók előtt. Sem Szilvi, sem Csaba nem emlékszik a nagy csókcsatára. Szilvi kétségbeesetten, könnyekkel a szemében járkált a Villában, miután Katka közölte vele, hogy valóban csókot váltott tegnap egyik kihívottjával, Csabával. (Reggel Frenki csak annyit mondott neki: "Tegnap majdnem csókolóztál Csabival.")

Szilvi a hír hallatán kisebb hisztériás rohamot kapott, mivel nem emlékszik az esetre. Elhatározta, az információt közli Frenkivel, de előtte mindenkivel megtárgyalta, jól teszi-e. Frenki rezignáltan fogadta a hírt, de biztosította Szilvit, nem haragszik semmiért: "Nem szabad innod " - foglalta össze a lényeget. A hálószobában a buli többi eseményét is felidézték: kiderült, Frenki úgy látta, Csaba Katkával és Marcsival is csókolózott.

Forrás: RTLKLUB

A lányok a nappaliban közben megemlítették: Katka és Marcsi, Marcsi és Jenny, Katka és Szilvi is csókolózott. Leo és Ágica csókja már nem kapott ekkora nyilvánosságot, mint ahogy az sem, hogy Leo Anett állítása szerint vele is próbálkozott.

Miután néhány óra alatt sikerült mindenki emlékezetét összekuszálni, és már egyre többen érezték úgy, hogy az este bizonyos pontjai örökre kiestek az agyukból, a lakók abba is hagyták az élménybeszámolót. A fiúk szokásukhoz híven leheveredtek a kanapéra, a lányok takarítani, főzni kezdtek. A mai menüt még tegnap a bulira való tekintettel állították össze: húsleves, brassói aprópecsenye és aranygaluska.

Forrás: RTLKLUB

A tizenkét lakó békésen ebédel, amikor kopognak az ajtón: Ábel Anita érkezett, hogy a mai bokszedzésen segítsen Szilvinek a felkészülésben.

Forrás: RTLKLUB