Szilvi kell, Pandora kevésbé

Vágólapra másolva!
Olvasóink közel fele nem bánja, hogy már kihullott három szereplő, nekik nem hiányzik sem az elsőként katapultáló Segal, sem a nagy zakóval távozó Padora, sem a múlt héten kiesett Szilvi. 12 ezer látogatónk voksolt.
Vágólapra másolva!

Úgy hiányzik Pandora a honlap olvasóinak, mint egy jó kis ebola, kolerával és egy csipetnyi maláriával súlyosbítva. A szavazóknak mindössze öt százaléka sajnálja az aktmodell korai búcsúját - ennél még a nagyhangú vállalkozó, Segal is szebb eredményt ért el, ő tizenhat százaléknál leparkolt. Kétszer ilyen jól szerepelt a Villa anyukája s szakácsnője, Szilvi. Láthatóan sokan hiányolják a hisztériára, az önsajnálatra s a pityergésre hajlamos volt táncosnőt, ugyanis olvasóink harmada a neve mellé kattintott.

Forrás: EPA

Eddig még nem volt nagy harc

Húszból csak egy válaszadó gondolta úgy, hogy mindhárom kieső jó műsort csinált (majd meglátjuk, mire megyünk egy jó Jenny-Csaba-Marcsi tengellyel), ugyanakkor 44 százalék vélte úgy, hogy jobb ez így, a francnak sem hiányzik a három vesztes. A távozó trió tagjai már bizonyára nem bánkódnak túlzottan, hogy nem kell a mosókonyhában aludniuk vagy büntetésből a szaunában dekkolniuk órákon át. Több ajánlatot is kaptak már, tehát legfeljebb csak pár órára vágyódhatnak vissza a Villa színes falai közé.

Ki hiányzik a Villából?

Segal - 2006 szavazat -16.0 %
Pandora - 635 - 5.1 %
Szilvi - 3 816 - 30.4 %
Egyik sem - 5 538 - 44.1 %
Mindegyik jó műsort csinált - 563 - 4.5 %

Összesen: 12 558 szavazat