Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia

Kokó köszön

Vágólapra másolva!
Kokó bement menteni a menthetőt, a tegnapi nap kiheverése után első útja a Villába vezetett.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Tegnap este jogosan érezték úgy a megsétáltatott majdnembokszolók, hogy nem csak a körülmények esküdtek össze ellenük. Ezt a helyzetet tisztázandó, a Sztárbox szervezője, Kokó személyesen ment be a Villába.

"Nagyon köszönöm a tegnapi segítséget, hadd adjam át a Sztárbox Fair Play-díját Indiánnak és Csabának. Nagy gondban voltunk, meg kellett menteni a műsort, és ebben segítettetek volna. Ezt a meccset terveztük az este igazi fénypontjának, nagy baj lett volna, ha elmarad."

Indián aggályait, hogy miért volt az tervbe véve, hogy együtt bokszolnak, megpróbálta eloszlatni, részben persze elhárítotva a felelősséget magáról:
"Nem én hoztam ezeket a döntéseket. De az, hogy így alakult, az nem azért volt, mert így találták ki korábban.."

Aztán már csak a meccsekről beszélgettek, megkérdezték, mi volt a véleménye az utolsó, végül megvalósult verekedésről:
"Igazságos volt a szabályok szerint, de egyébként nem volt az, mert Majka nem tett meg mindent a győzelemért. Azért nem jár pontlevonás, ha menekül, Dopeman megnyerte volna a meccset, ha nem követi el ezt a durva szabálytalanságot a végén."

Aztán gyorsan távozott, de előtte még az autogram-kívánságoknak tett eleget, a lakók rokonsága ugyanis nagy rajongó. Ágica anyukájának, Marcsi pedig még Gyula bácsinak is kért egy firkantást, meg a Villanaplóba is kértek emléket.

Indiánék elégedettek voltak és hálásak a látogatásért. "Nagyon korrekt volt, hogy ilyen állapotban bejött hozzánk személyesen, pedig nem egyszerűen néz ki."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről