Ágicát felizgatta Leo

Vágólapra másolva!
Ebéd után a MiniVillaStáb éppen az újabb feladat tökéletesítésén munkálkodott, mikor a monitoron megjelent Leó, aki éppen fürdött. Ágicának nehezére esett uralkodni magán. Most kivételesen nem a düh, hanem a hormonok miatt.
Vágólapra másolva!

Leo a fürdőszobában tusolt, így teljesen természetes volt, hogy Ágica rátapadt a tévére és le sem vette róla a szemét. Persze Katka sem fordított hátat. "Jó pali, csak az agyát kellene lazítani" - mondta Ágica, miközben szerelmét nézte. "Még a fü...je is, hú gyerekek! Ez nekem most büntetés!" - kiáltotta széles vigyorral a fején.

Forrás: RTLKLUB

Katka kapott a lehetőségen és a lánynak szegezte a kérdést: "Szerinted neki, milyen lehetett téged néznie." Választ nem jött rá, mert Ágica annyira belefeledkezett Leo testének látványába, hogy csak vigyorogni tudott, majd hirtelen felpattant. "Neki tuti nem mondom el, de nektek elmondom, nagyon jó pasi."

Eközben Frenki arra próbálta rávenni Ágicát, hogy ne foglalkozzon a kamerával és tegyék már meg azt, amire hetek, sőt hónapok óta mindketten vágynak. Erre a lány felcsattant: "Ha eddig kibírtam, aki kibírom addig, amíg innen ki nem megyek!" - jelentette ki morcosan, majd folytatta:

Forrás: RTLKLUB

"Továbbjutottam az érzelmeimnél, mint gondoltam. Tényleg hiányzik. Én is nehezen bírom. Hú, jó a segge is. Most jól kibeszéljük. Elemzem a véleményem szerint, hogy mi, hogy."
Szemmel láthatóan nagyon felizgatta Leo testének látványa, s egy pár perc erejéig eljátszott azzal a gondolattal, hogy megírja a fiúnak, mennyire tetszik neki övön alul.

Leót fürdőzését megnézheti videón!