Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Jenny újra szerelmes

Vágólapra másolva!
A győri fodrászlányra a Villa falain kívül rengeteg új dolog várt. Próbálgatja magát, imádja a pörgést, és úgy tűnik új szerelem is beköszöntött az életébe. 
Vágólapra másolva!

- A Villában társaidnak sokszor meséltél a barátodról, és hogy reméled, hogy megvár. Mi történt azóta?
- Megvárt, és én természetesen siettem hozzá, de sajnos úgy tűnik, hogy nem tudta feldolgozni ezt az új helyzetet. Nagyon féltékeny típus és a kezdeti öröm után egyre több volt a probléma, úgyhogy körülbelül két hete megbeszéltük, hogy ez nem mehet így tovább. Az a helyzet, hogy régebben is voltak problémák, amiket szerettünk volna megoldani, de már nem lehetett.

Forrás: RTLKLUB

- Most akkor egyedül vagy?
- Nem. Valami kialakulóban van valakivel, de azt, hogy kivel, még nem szeretném megmondani.

- Ezek szerint ismert emberről van szó?
- Igen. Még nem hivatalos a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy több mint barátság. Szombaton a Villa Majálison minden kiderül.

- Munka terén is vannak változások?
- Igen. Érden a Junior Rádióban vezetek egy műsort, aminek "Szerelem első hallásra" a címe. Nem rég kezdtem és nagyon élvezem. Jó a csapat is, és a munka is nagyon sok új dolgot ad.

Forrás: RTLKLUB

- Szó volt róla, hogy énekelni szeretnél. Ezeket a terveidet feladtad?
- Nem. Természetesen nem adtam fel, hiszen ez régi álmom. Készülnek a számok, de nem akarom elsietni. Időbe fog telni mire minden tökéletes lesz. Nekem nem az a lényeg, hogy minél előbb megjelenjen, hanem, hogy jó legyen.

- Mi lesz a fodrászkodással?
- Az most egy kicsit szünetel. Most elég elfoglalt vagyok, mert mindennap mennem kell valahova. Bevallom, nagyon élvezem a pörgést, úgyhogy most tényleg csak a családom, meg néhány barátom hajára van időm, de a későbbiekben szívesen nyitnék majd egy fodrászüzletet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről