Anett nyerte az első versenyt

Vágólapra másolva!
Egyre gyakrabban kerül sor szabadtéri programokra, a lakók egyre gyakrabban mehetnek "terepre", ami persze nincs ellenükre: jelenleg épp a Hungaroring aszfaltján száguldoznak vadul. Meglepő módon Anett nyerte az első versenyt, autóval, vizes pályán - Schumacher felkötheti a gatyát!
Vágólapra másolva!

A lakók lassan többet utaznak, mint Cook kapitány vagy Magellán (többen voltak Amszterdamban, Berlinben és megy még egy transzport) és egyre gyakrabban hagyhatják el az objektumot. A közelmúltban kimehettek sziklát mászni, a VillaMajálison pedig szintén szippanthattak a szabadság mámorítóan édes levegőjéből. Ezekben az órákban a Hungaroringen száguldoznak fel-alá.

Forrás: [origo]

Mivel mindenkinek van jogosítványa, nem volt akadálya annak, hogy vizes pályán összemérjék erejüket. Ágica a hírek szerint két totálkárt tud felmutatni múltjából, de Tommy is összetört egy gépet - ennek ellenére különösebb félelem nélkül suhantak végig a pályán. A nedves versenyt a saját bevallása szerint is sokat vezető Anett nyerte, Tommy ezüstéremmel, Ági pedig bronzzal gazdagodott. Az őrült száguldozás során Milo kis híján elsodorta az egyik merész operatőrt, de sikerült megúszni a tragédiát.

Telefonos kapcsolatban vagyunk a helyszínen forgató stábbal: a legfrissebb hírek szerint motorverseny lenne a következő programpont, ám a fiúk - első reakcióként - félnek, nem hajlandóak motorra pattanni (ha ezt Frenki vagy Indián hallanák, meglenne a véleményük). A lányok benne lennének a mókában, így hamarosan eldől, lesz-e futam - vagy inkább snóbliznak egy nagyot a büfében.