Vágólapra másolva!
A mai, utolsó kiválasztás előtt a lakóknak volt idejük eltöprengeni, kire tegyék a jeleket, meg hát választási lehetőségük is igen leszűkült.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A baráti hangulatot Lilu próbálta komolyra fogni, de nem mindig járt sikerrel... Amikor például úgy vezette fel Milót, mint "aki egykor kisfiú volt, most már férfivá érett", a férfi már teljesen biztos lett benne, hogy Lilu szerelmes belé. A műsorvezető helyrerakta: "Ne értékeld túl!"

Katka ismét tisztázta magát, hogy márpedig igenis baráti a viszonya Milóhoz, összeveszései Leóval időlegesek, vannak ők már annyira jóban, hogy ezt tisztázni tudják. Ettől nem tántorította el őket a legnehezebb pillanatokból készült összeállítás sem, Katka bizony egy párszor idegesebb volt Leóra. Leo szintén felkapta a vizet főleg a takarítás miatt.

Csaba még sosem volt kiválasztott, egyszer ugyan kihívták. Lilu megkérdezte tőle, milyen az élet Anett nélkül, a válasz rövid volt: 'Hiányzik'. Nos, ő azt is tudta, hogy néha nem fegyelmezett, és dühkitörései ijesztőek, meg is néztünk egy párat közülük. A videoterápia hatásos volt, később belátta: "Én simán bolond vagyok."