Klikkek alakulnak

Vágólapra másolva!
Sokkal hamarabb kezdenek klikkesedni a lakók, mint azt gondolhattuk volna. Gábor kismocsokkal haverkodik, a többiek még tapogatóznak.
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGOleft"Nehogy má megszivassanak!"

Lassan, körülményesen készülődtek a reggelihez. Kismocsok és Gábor egyre jobban kedvelik egymást. Tegnap is, mai közösen cigarettázgattak, dumálgattak. Meg is egyeztek, hogy ebből tradíció lesz. Talán korai még klikkesedésről beszélni, de a körvonalak már látszanak. A felállás: Gábor - kismocsok, illetve Csöpke - Sziszi. Pétert még nem tudjuk hova rakni, hisz csak este érkezett. Később még biztos változnak a viszonyok. Gábor vicceket mesél, kismocsok meg jókat röhög rajta. Jól el vannak. Az új lakó meg is jegyezte a két lánynak, hogy tegnap este nem hagyta magát szívatni. "Aki hagyja magát, az meg is érdemli, de nem én." - mondta, közben irigykedve pillantgattak ki a jókedvű párosra. Később már az asztalnál sztorizgattak. A két hím filmekből vett jelenetekkel szórakoztatta a lányokat, de azok nem vették a lapot. Ezt mi is megértjük.

Fázós reggel/valovilag/hirek/20030106fazos.htmlSzolid buli, korai fekvés/valovilag/hirek/20030106szolid.htmlPéter első estéje/valovilag/hirek/20030105peter.html