Vágólapra másolva!
A csinos szőke nem éppen gátlásos kislány, egy órával érkezése után már szokatlan nyíltsággal mesél idegösszeomlásáról, ami akkor történt, mikor korábbi pasijának ágyában egy olyan nőt talált, aki nyilvánvalóan nem ő volt. Az új lány könyörgése meghatja a stábot, végül cigit is kap.
Vágólapra másolva!

Ágicát a feladat szerint igazi sztárként kezelik a korábbi lakók, londinerek, pincérek, testőrök és mámorosan sikoltozó rajongók veszik körbe a csillagot. A régieknek az éjszakát a nappaliban kell tölteniük, csak egy lakó alhat vele a hálóban, személyéről a frissen érkezett lányka dönthet. - Én alszom kint - legyint földije, Segal, ám erre Ágica rögvest lázongani kezd: - Harcoljatok azért az egy helyért!

Forrás: RTLKLUB

Ágica legjobb képei

Eztán rögvest megnyílik a többiek előtt, elmeséli, hogy hét évig volt egy komoly kapcsolata és igen kíváncsi arra, vajon a fiú nézi-e őt most is. - Normális, hagyományos, eredeti melleim vannak - közli később, mikor a szilikon-téma kerül terítékre. Az idegösszeomlás is szóba kerül: a dekoratív szőke tavasszal szakított barátjával, ám pár nappal később barátnői alkotta serege élén behatolt az ex lakásába. Az ágyban egy idegen nőt talált, majd nagy dacosan, hisztériázva és rikoltozva elvitte a tévét és egyéb tárgyakat - végül az utcán elájult.

- Kint megittunk három üveg pezsgőt, bementünk a jacuzziba, ott megittunk még hatot, el tudod képzelni! - lelkendezik Szilvi, mikor az újonc az elmúlt napokról, az akklimatizációs nehézségekről faggatózik. Pandora örül, mikor megtudja, hogy a Blikk címlapján szerepeltek, de láthatóan ez az infó Tommyboyt sem keseríti el. - Gyerekek, annyira örülök, hogy itt vagyok! - sóhajtozik az új lány, a boldogságához már csak egy szál bláz hiányzik. A cigit megkapják végül, de előtte figyelmeztetés érkezik: Ágica túl sokat fecseg a külvilág híreiről s az indokolatlan locsogásért máskor büntetés jár majd.