Leo első estéje

Vágólapra másolva!
Senki nem fogta magát vissza az új lakó kedvéért. Leo tiszteletére Ágica, Pandora és Segal is külön, előre nem tervezett műsorszámmal készült. Leo jól viselte a kiképzést.
Vágólapra másolva!

Az új fiú igencsak meglepődött a fogadtatáson, ám hamar feltalálta magát. A hat lakó még be sem fejezte a tiszteletére átfaragott Már minálunk babámot, Leo máris Pandora nyakába ugrott, aztán sorban üdvözölte a többieket is. "Érezd jól magad itt, csak ne csinálj hülyeséget!" - figyelmeztette kedvesen Szilvi, aki egész este igazi háziasszonyként viselkedett. Amíg Tommyboy körbekísérte az eleinte még szótlan Leót, Szilvi a konyhában előkészítette a vacsorát. Falatozás közben Segal megpróbálta biztosítani vezérhím pozícióját: tőle megszokott, nagy hangján sztorizgatott és álérdeklődő kérdéseket tett fel Leónak.

Forrás: RTLKLUB

A következő műsorszám Ágicáé volt, aki - miután Leo bejelentette, hogy mellette szeretne aludni - hisztériás rohamot kapott. "Amíg lehet, egyedül szeretnék aludni" - adta elő tapintatlanul, Leo pedig rendre szabadkozott, hogy az alváson kívül semmi egyébre nem gondolt. Az előzményekhez hozzátartozik, hogy az üzletasszony már a konyhában elsuttogta a lányoknak, hogy az új fiú nagyon emlékezteti "valakire", és ez nagyon mélyen érinti.

Forrás: RTLKLUB

Leót a többiek is sorra lerohanták kérdéseikkel, a sorozatot csak az sms-ek érkezése szakította meg. Ekkor Pandora került a középpontba, akinek nem tetszett, hogy az üzenetek nagy része neki és róla szól. Az új fiút faggatta, ő mit gondol róla. "Meg van rólad a véleményem" - hangzott a válasz, Pandora szája pedig egyre inkább lefelé görbült. Szilvi tyúkanyóként próbálta menteni a helyzetet, de akkor már késő volt.

Leo tehát rögtön az első este bekukkanthatott a Villa legmélyebb bugyraiba, de egyáltalán nem szeppent meg. Mostanra elcsitult a vihar, a lányoknak sem jut több sláger az eszükbe, Leo a Villa többi férfitagjával társalog a nappaliban.