Tommy még hűséges

Vágólapra másolva!
Tommyboyt a riportszobába hívatta a Villanővér.  A táncos fiú megilletődve nézett körül a helységben, megállapította, hogy olyan, mint egy gumiszoba, majd érdekesnek találta, hogy a kamera, amibe beszél, visszabeszél neki. 
Vágólapra másolva!

A Villanővér arról kérdezte, hogy milyennek találja az esélyeit, mit gondol, meddig marad bent? Erre Tommyboy nem tudott válaszolni, mint mondta, ahhoz még keveset volt bent, hogy ezt megítélje.

Forrás: RTLKLUB


Szóba került Pandorával való viszonya is. Szerinte a fiatal szépség nagyon aranyos és értelmes, bár még sok mindent meg kell tanulnia az élete folyamán, például a türelmet. Majd ehhez is hozzátette, hogy igazából nem tudja, még nem ismeri annyira.

Ami a kettőjük kapcsolatát illeti, a fiú úgy érzi, semmiképp nem jöhet szóba mélyebb kapcsolat, hiszen őt odakint várják, és neki is hiányzik a párja. Ez nagyon meggyőző volt, bárcsak ne tette volna hozzá, hogy persze nem lát a jövőbe, és nem tudja mi történhet ennyi idő alatt.

Szilvinek duplán örül a jóképű táncos, hiszen nélküle kicsit nehezebben mennének a háztartásbeli dolgok. A borsodi üzletasszonyt is kedveli: "Ágica lassan-lassan beleszokik a mi kis csapatukba. Ő olyan kis cuki, aranyos lány. Még jobban meg kell ismernem".

A fiúk közül Segalt színes egyéniségnek tartja, olyannak, akit nehéz kiismerni, de azért reméli, hogy megismerik majd minden arcát, de itt megint elbizonytalanodott, és hozzátette, "vagy nem tudom". Frenki szerinte egy nagyon jó csávó, csak kicsit határozatlan, úgy érzi Szilvi a domináns a kapcsolatukban. Miután ezt kimondta, azért ezt is megtoldotta, egy "bár ehhez nekem semmi közöm"-mel. Azt elárulta, hogy ők hárman fiúk 74-esek, ezért meg is beszélték, hogy összetartanak majd.

Leót még abszolút nem ismeri, de szimpatikusnak találja, és tetszik neki, hogy a benzinkútvezető srác is szeretne sportolni, és szentül megígérte, hogy segíteni fog neki, hogy felszedjen pár kilót.

A jelenlévők közül nincs olyan embertípus, akivel nem élne együtt, mivel ahogy ő mondta "elég türelmes, és alkalmazkodó képes vagyok", majd megint csak felvonta a szemöldökét és az orra alatt azt motyogta, "bár még soha nem éltem együtt ennyi idegennel, ennyi ideig".

Azt azonban őszintén reméli, hogy ő jó benyomást tett a többiekre.