Jenny menne párbajozni

Vágólapra másolva!
A lakók csak szerdán este fogják megtudni, hogy ki megy párbajozni. Jenny szívesen összemérné az erejét Pandorával. 
Vágólapra másolva!

Az összefoglaló végén Lilu megmutatta a nézőknek a két grafikont, amiből kiderült, hogy a szavazók nagy része Indiánt szeretné párbajozni küldeni. Közel húszezer szavazatot kapott, míg a győri fodrászlány ennek csak töredékét.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

A műsorvezető a Villába is bejelentkezett, de a lakók csak a számokat és a fantomképeket láthatták, majd találgathattak, hogy kié a nagyobb szavazatszám. A vélemények megoszlottak, ugyanis heten Jennyre tippeletek, még a többi hat játékos úgy gondolta, Indián megy majd ki.

A kihívó Pandora hangsúlyozva mondta ki a szőkés lány nevét, hiszen nem csinált titkot belőle soha, hogy a legszívesebben vele menne ki . Ma Jennyt a riportszobába hívta a Villanővér és érzéseiről faggatta. A fiatal lány talán most először mondta ki, hogy igenis szívesen menne párbajozni Pandora ellen, mert úgy érzi, hogy igazán különböznek egymástól, és tudni szeretné, hogy a nézőknek bejön-e egy ilyen nő?

Forrás: RTLKLUB

Ők azonban csak szerda este tudják meg, hogy hiába vágytak erre a viadalra, mert pénteken Indián ül majd a művésznő mellett a stúdióban. Nem lehet tudni, hogy a barna modell számít-e erre az eredményre, mert bár tegnap úgy nyilatkozott a riportszobában, hogy most nem érzi, hogy ő megy vissza, azért valószínűleg átgondolta a döntését.

Ám lehet, hogy úgy taktikázott, hogy Jenny gyenge, ezért a nézők feláldozzák, ő pedig pillanatok alatt legyőzi majd. Persze az is lehet, hogy nem így gondolkodott, hanem felmérte Indiánnal szembeni esélyeit is, és abból indult ki, hogy Segalt kiszavazta a tisztelt publikum, tehát barátjának sem lesz maradása.

Mindenesetre igen izgalmasnak ígérkezik a pénteki párbaj, ám addig még van három nap, ami azt jelenti, hogy még szavazhatnak az Önöknek szimpatikus játékosra.

Pandora: 06-81-31-31-31,
Indián: 06-81-31-31-32,
illetve sms: 1799+név.