Bekötött szemű Indián

Vágólapra másolva!
Ágica igazán szívén viseli szorgos dolgozó népének sorsát, ezért a büntetés elkerülése végett munka helyett játékra ösztökéli a csapatot.
Vágólapra másolva!

"Nem akarok újabb büntetést, ezért mindenképpen csinálnotok kell valamit. Hogy ne csak dolgozzatok, ezért kitaláltam egy játékot: körbeállunk, valaki a kör közepére áll, bekötjük a szemét, aztán gyorsan csendben helyet cserélünk. A középsőnek a kezünk és az arcunk tapintása alapján ki kell találnia, ki kicsoda."

A lakóknak tetszett az ötlet, ilyen a jó parancs, végrehajtani szórakozás. Marcsi az első, nagy nevetések közepette kezdődik is a játék. A szabályokat menet közben is módosítani kell: a hajat sem szabad érinteni. A lakók lélegzetvisszafojtva ülnek, csak a bekötött szemű lakó tippel néha. Akinél jó nevet mond, az a következő áldozat.

Forrás: RTLKLUB

Marcsi után Ágica, Leo, Tommyboy, majd Indián következik. "Full sötét van, az sem tudod, merre van nyugat, kelet, észak, nem hogy az indiánok földje" - összegez Tommy, mielőtt megforgatná a párbajhőst. Indián óvatos léptekkel halad a székek felé, de rá kell jönnie, sehol nincs senki, a lakók ugyanis mind felálltak és pár méterrel arrébb kuncognak. Újabb felvonás, de ez sem sikeres, túl nagy a nevetgélés, Indián a hangok alapján be is azonosítja Frenkit. Jennynél időzik, de Marcsira tippel, így újabb lakóhoz vezetik, Leóhoz. De őt meg Milónak hiszi, visszaviszik Jennyhez, de ő szerinte megint Marcsi ül előtte. Következőnek Frenki előtt áll meg, de Tommyboyra tippel, újabb lakót kell tapogatnia, mert a szabályok szerint addig nem veheti le a szeméről a kendőt, amíg valakit fel nem ismer. Leónál végre véget ér szenvedése.

Forrás: RTLKLUB

A játék persze folytatódik, most Leo az, aki másodszorra is rosszul tippel, és ez így megy végestelen végig.