Hideg motor

Vágólapra másolva!
A szombat esti láz kiheverésére nem volt elég a vasárnap, ma is csak tizenegy előtt kicsivel kászálódtak ki az ágyból a elpunnyadt lakók. Az ébredés után is nehezen álltak össze emberré a gyűrött melltartók, kontaktlencsék, piercingek és mikroportok.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A szombati piercing-akció levét még sokáig fogják inni az elhamarkodott döntéseket hozó lakók. Katka még azt is nehezen tudja elmondani, hogy nagyon fáj az átdöfött nyelve.

Leo, aki néhány perccel a többiek előtt kelt föl, a reggeli napozása közben rögtön aggódni kezdett, hogy este biztos megkapja majd az sms-eit, és akkor majd készen lesz. Marcsi nyugtatja: "Ugyan, már az se téma, hogy gerinces vagy-e vagy sem, nem érdekelsz már itt senkit."

Szilvinek is lenne ok az aggodalomra. Retteg is, de mintha saját magától leginkább. Még mindig azon morfondírozott, hogyan mászhatott rá majdnem Csabára. "Nemcsak majdnem" - emlékeztette Katka.

Milóval három lány aludt együtt, ám sajna még mindig nincsenek megbízható információink arról, hogy mi is folyik ott éjszakánként a paplan alatt.