Zavaros emlékek

Vágólapra másolva!
Tommy (haján annyi zselé, mint anno a Duran Duran tagjainak) és Milo a nappaliban szomorkodnak, miközben a hálóban zajlik az élet. Persze nem olyan nagy élet, csak amolyan életecske.
Vágólapra másolva!

Jenny és Anett kipufogókról, fitneszről és barátnős mozizásról csacsognak, ám a csevej nemigen értékelhető, inkább csak felszínes csivitelés a semmiről. A zsírégető-bizniszben erősen érdekelt Anett már harmadik autójával szállítja ki az árút a fitnesztermekbe, a győri fodrászlány csak irigykedve hallgatja: neki nincs saját kocsija, de a tömegközlekedés viszont nincs ínyére. Az ifjú területi képviselő - nagy rémületünkre - elárulja, hogy amire megszerezte a jogosítványt, addigra már elfelejtette a korábban tanult kresz-tábák jelentését.

Forrás: RTLKLUB

A buli képei - 2. sorozat

Eztán egy harmadik szőke, Katka telepedik az ágyra. Nekiállnak megbeszélni a viharos szombat eseményeit, ám nem mindenkinél tiszta a kép. A ceglédi üzletkötőt a nyelvpiercing miatt kissé nehezen érteni, olyan, mintha egy gyufásdobozt szopogatna (teljesen indokolatlanul) beszéd közben. - Annyira rövidnek tűnt! - panaszkodik Anett, de a múltkutató elmélkedésnek hamar vége, már csak az érdekli őket, hogy a mámoros bulit mikor mutatja be a tévé és milyen sms-ekre számíthatnak a gátlástalan, részeges mulatság miatt.

Végül Leo is odadől, kérdőn pillant körbe. Háreme boldog. - Gondolkodtunk, beszélgettünk - hazudja Katka. Öt perc múlva már hatan dekkolnak az ágyon: befut Csaba és Milo is. A benzinkutasnak feltűnik, hogy ma nem volt még feladat, így szívesen csibészkedne. A lányok csak okosan kuncognak - így nehéz lesz.